18. 4. 2016

Stana Katic opouští Castla!

Stana Katic opouští Castla!

Pokud se fanoušci seriálu Castle dočkají deváté série, budou se muset vypořádat se ztrátou Caskett. Bylo oficiálně potvrzeno, že Stana Katic, která hraje Kate Beckett, se v potenciální příští sezóně již nevrátí.

Ačkoliv jde o hlavní zprávu dne, která se seriálu týká, není jediná. Současně bylo potvrzeno, že seriál na konci řady opustí další z původních představitelů, herečka Tamala Jones (Lanie Parish). Nathan Fillion aktuálně vyjednává o nové smlouvě. Stanice ABC aktuálně přemýšlí o závěrečné, pravděpodobně zkrácené deváté sérii o 13 epizodách.

Podle dostupných informací bylo rozhodnutí o odchodu Katic učiněno stanicí ABC a produkční společností ABC Studios. Jak ona, tak i Fillion podepsali loni na jaře jednoleté smlouvy, které vyprší na konci aktuální osmé řady. Ačkoliv jednání s představitelem Castla o nové smlouvě probíhají posledních několik měsíců, zdroje uvádí, že Katic nikdy nebyla s možností uzavření nové smlouvy oslovena. Naopak minulý týden byla ona i Jones informována, že kvůli potřebnému snížení rozpočtu nebude ani jedna z nich pozvána zpět.

Katic zprávu okomentovala takto: „Než bych zapomínala na to, jak výborná zkušenost to byla, raději řeknu, že jsem vděčná ABC za možnost být součástí tak milovaného seriálu. Díky všem fanouškům.“


Co si o odchodu Stany myslíte? Dokáže Castle přežít bez Caskett? Nebo by měli seriál ukončit již nyní v osmé sérii? Mrzí vás, že se o návratu herečky ani nezačalo jednat?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře73zobraz všech 73 příspěvků
kutikk

kutikk

Ten seriál miluju (i když 8. série mě vyložené štve). Prosím, ať to už ukončí!!
před 7 roky
darebnica

darebnica

Nemáš zač.:/ V deň vysielania tej časti tu na tomto webe bol celkom obsiahly článok, ktorý sa tým...
před 7 roky
luckily

luckily

No já třeba nečtu spoilerové články, když jsem díl z daného týdne neviděla. To bych se na ty...
před 7 roky
Další články k tématu