2. 5. 2016

ABC možná odsune Scandal do midseason

ABC možná odsune Scandal do midseason

Aktualizováno: Stanice ABC snížila počet objednaných epizod z 22 na 16.

Příroda se rozhodně neřídí žádnou televizní sezónou :-) Aneb dnes bylo oznámeno, že hlavní představitelka seriálu Scandal, herečka Kerry Washington, očekává svého druhého potomka. Tento fakt dost možná bude důvodem toho, že stanice ABC bude muset na poslední chvíli dělat změny ve svém programovém plánu pro sezónu 2016/17.

Podle dostupných informací ABC aktuálně zvažuje různé možnosti, jak se se situací vypořádat. Jednou z nich je prý i odsunutí nové řady do midseason. Scandal byl již dříve prodloužen pro šestou sérii, přičemž nikdo nepočítal s tím, že by nová řada měla být zkrácena. Nyní se ale situace pravděpodobně změ­ní.

Stanice má ještě dva týdny čas, než bude muset oficiálně oznámit schéma nové sezóny.

Kerry čeká druhé dítě s manželem Nnamdim Asomughou. Její první těhotenství se událo během třetí série dramatu, kdy byl kvůli tomu počet epizod snížen z původních 22 na 18. Tehdy hereččino těhotenství nebylo do příběhu vepsáno. Prozatím není jasné, zda se tentokrát Shonda rozhodne jinak, tedy jestli otěhotní i Olivia.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
ragelly

ragelly

Aktualizováno: Stanice ABC snížila počet objednaných epizod z 22 na 16.
před 7 roky
teraxa

teraxa

To mě zrovna bolet nebude, tak nějak se pro mě kouzlo Shondalandu vytratilo.
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Také už mě to přestalo bavit,méně epizod,více kvality...alespoň v to doufám.
před 7 roky
Další články k tématu