26. 1. 2012

Catherine se loučí se čtrnácti miliony diváky

Catherine se loučí se čtrnácti miliony diváky

Ve včerejší episodě CSI: Crime Scene Investigation (Kriminálka Las Vegas) dala fanouškům farewell herečka Marg Helgenberger. Její Catherine Willows byla jedna z mála původních hlavních postav, které se v seriálu udržely celých dvanáct let.

Margin odchod si nenechalo ujít více než čtrnáct milionů diváků, o dva miliony více než sledovalo díl předešlý. U ratingů byl nárůst ještě vyšší: seriál se vyšplhal z 2.8 na 3.3. Jak ratingy, tak počet diváků jsou pro seriál nejvyšší čísla současné série.

Jen pro zajímavost, odchod Grissoma v desátém díle 9. série sledovalo 24,2 milionů diváků (o 3,4 mil. více než devátá episoda). Poslední Worrickova episoda aneb premiéra deváté řady přilákala 23,49 milionů lidí (vs. 18,06 mil. u finále 8. série).

Největší úspěch CSI mělo během své páté série, kdy každý seriál přilákal k obrazovkám 28 až 30 milionů lidí. Letos už jich zbyla téměř jen třetina, průměrně si díly této sezóny získávají 11 milionů diváků.

A co vy? Koukáte ještě?

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
Frozen99

Frozen99

:P abys věděla, tak né :D byl jsem ve 'studovně'.. ale.. nestudoval jsem :D
před 12 roky
Michalenka

Michalenka

jj bez Catherine to nebude vono, ale já už to stejně vod 9x02 vzdala :D
před 12 roky
BuBBleS

BuBBleS

:) no klasika. takže jsi neviděla celé tři sezóny, tři roky... a polovinu sezóny další. ale víš, jaké to...
před 12 roky
Další články k tématu