13. 5. 2016

ABC 2016/17: Jack Rozparovač, Conviction a mluvící pes

ABC 2016/17: Jack Rozparovač, Conviction a mluvící pes

Stanice ABC se rozjela se svými seriálovými objednávkami. Oznámila tři nová dramata a dvě komedie, se kterými se pokusí uspět u nekompromisních diváků.

Do hry se dostali jasní favorité, především v dramatické kategorii. Ačkoliv jsme se museli rozloučit s Agentkou, Hayley nám z obrazovek nezmizí. Kromě ní nebude chybět ani cestování časem, nebo třeba drama, které se odehrává po tragických událostech konce Romea a Julie.

Drama

Conviction
Příběh se točí okolo právničky Carter Morrison, chytré, leč rebelské dcery bývalého prezidenta. Hrdinka je vydírána a donucena k tomu, aby vzala práci v čele nově založené jednotky Conviction Integrity v Los Angeles. Společně se svým týmem právníků, vyšetřovatelů a forenzních expertů pracuje Carter na případech, u kterých vzniká podezření, že za ně byl odsouzen neprávem špatný člověk.
Hrají: Hayley Atwell (Agent Carter), Eddie Cahill (CSI: NY), Shawn Ashmore (Following, The), Merrin Dungey (Summerland), Emily Kinney (Walking Dead, The), Manny Montana (Graceland), Daniel DiTomasso (Witches of East End)

Time After Time
Dobrodružná hra kočky s myší začíná ve chvíli, kdy je slavný spisovatel sci-fi H.G. Wells transportován do současného Manhattanu, aby zde pronásledoval Jacka Rozparovače. Jakmile H.G. přiletí do New Yorku, ocitne se ve světě, o kterém se mu nikdy ani nesnilo. Téměř ihned navíc hrdina potkává mladou ženu, která ho velmi okouzlí.
Hrají: Freddie Stroma (UnREAL), Josh Bowman (Revenge), Genesis Rodriguez (Doña Bárbara), Regina Taylor (Unit, The)

Still Star-Crossed
Historické drama, které začíná tam, kde končí slavný příběh o Romeovi a Julii. Sledujeme zrady, intriky v zámku a zakázané romance Monteků a Kapuletů, které propukají jako důsledek tragického osudu mladých milenců.
Hrají: Wade Briggs (Please Like Me), Anthony Head (Buffy the Vampire Slayer), Zuleikha Robinson (Following, The), Lashana Lynch (7.39, The), Ebonee Noel (Eye Candy), Sterling Sulieman (Pretty Little Liars), Medalion Rahimi (NCIS), Grant Bowler (Defiance), Susan Wooldrigde, Torrance Coombs (Reign)

Komedie

Downward Dog
Hlavní hrdinkou je Nan a její pes. Twist přichází v momentě, kdy zjistíte, že součástí příběhu jsou sekvence se zpovědníky, ve kterých se zpovídá právě ono domácí zvířátko.
Hrají: Allison Tolman (Fargo), Lucas Neff (Raising Hope), Kirby Howell-Baptiste, Barry Rothbart, Mo Collins (Sheriff Callie's Wild West)

The Second Fattest Housewife in Westport
Rodinná komedie, kterou vypráví Katie. Katie je tvrdohlavá matka, která svou rodinu vychovává v zámožném městečku plném perfektních manželek a jejich perfektních dětiček. V mysli jí přitom létají naprosto nefiltrované myšlenky, které diváci slyší prostřednictvím voiceoveru.
Hrají: Katy Mixon (Mike and Molly), Diedrich Bader (The Drew Carey Show), Johnny Sequoyah (Believe), Daniel DiMaggio (Burn Notice), Julia Butters, Carly Hughes, Ali Wong (Are You There, Chelsea?)

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
eliska.musilova

eliska.musilova

Tak tady asi nic.
před 7 roky
Klik

Klik

Conviction s Hayley Atwell a Emily Kinney, už len kvôli ním si ho chcem pozrieť. Time After Time...
před 7 roky
Joey Sid

Joey Sid

Time After Time bude určitě epizodovka "case of the week" na způsob Forever nebo Castla,...
před 7 roky
Další články k tématu