27. 1. 2012

Další zastávka Neala Caffreyho? Glee!

Další zastávka Neala Caffreyho? Glee!

Samozřejmě máme na mysli představitele Neala, herce Matta Bomera, kterého diváci můžou vidět Ve službách FBI (White Collar).

A koho že si to Matthew ve své episoidní Glee roli zahraje? Nebude to nikdo jiný než Blainův starší bratr! Tato postava bude prvním na obrazovce ukázaným členem Blainovy rodiny. Dá se tedy předpokládat, že nám tvůrci seriálu alespoň částečně nastíní, jaké bylo Blainovo dětství.

A to není vše. Už je potvrzené, že si oba seriáloví bratři střihnou duet! I když to mnoho lidí neví, Bomer umí slušně zpívat, což dokazuje i video na konci článku.

Letos to vypadá, že Ryan Murphy vsadil na rodinnou notu. Již dříve ve třetí sérii jsme mohli vidět rodiče Emmy (Don Most a Valerie Mahaffey), rodiče Mika (Keong Sim a Tamlyn Tomita), a nedávno jsme psali bleskovku o tom, že se ve valentýnském díle objeví dlouho očekávaní taťkové Rachel (Jeff Goldblum a Brian Stokes Mitchell).

Bomer není v seriálovém světě žádným nováčkem. První větší roli získal v seriálu Volání mrtvých (Tru Calling), kde ztvárnil Luca, romantickou známost samotné Tru. Následoval ne příliš úspěšný Traveler a v neposlední řadě Chuck. Vždyť kdyby nebylo jeho Bryce Larkina, Chuckova kámoše z výšky/současného CIA agenta, z Chucka by se nikdy nestal Intersect!

Glee episoda s Bomerem se na obrazovkách objeví někdy v dubnu.

Je Bomer správná volba? Zaslouží si Blaine více prostoru na plátně? Vidíte podobnost? Neváhejte sdílet své názory v komentářích! ;)

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
allyska

allyska

Čím víc se blíží epka, tím víc se na něj těšim, navíc se konečně začly objevovat fotky :)
před 12 roky
amelia.cz

amelia.cz

To vypadá že se na Glee po dlouhé době zase podívám :D
před 12 roky
allyska

allyska

a já jako odměnu za přetrpení epky si poslechnu awesome duet :D
před 12 roky
Další články k tématu