13. 5. 2016

Notorious: ABC rozehrává nebezpečnou manipulační hru

Notorious: ABC rozehrává nebezpečnou manipulační hru

Stanice ABC dala zelenou dalším dvěma seriálům, jednomu dramatu a jedné komedii.

Notorious
Seriál se inspiruje skutečnými událostmi ze života kriminálního žalobce Marka Geragose a zpravodajské producentky Wendy Walker. Jde o provokativní pohled na jedinečnou, svůdnou a nebezpečnou hru mezi kriminálním právem a médii.
Hrají: Piper Perabo (Covert Affairs), Daniel Sunjata (Graceland), Sepideh Moafi (Blacklist, The), Kate Jennings Grant (Damages), Ryan Guzman (Heroes Reborn), Kevin Zegers (Titans), J. August Richards (Angel), Aimee Teegarden (Star-Crossed)

Imaginary Mary
Hlavní hrdinkou je svobodná čtyřicátnice Alice. Její život se obrátí vzhůru nohama, když konečně potká lásku svého života – rozvedeného otce tří dětí. Aby šíleností v novém životě nebylo málo, na scéně se znovu objeví její imaginární kamarád, kterého si v dětství vytvořila. Ten jí pomůže navigovat život a zvládnout přechod ze svobodného života v ženu, která je připravena mít rodinu.
Hrají: Jenna Elfman (Dharma & Greg), Stephen Schneider (Save Me), Rachel Dratch (Saturday Night Live), Nicholas Coombe (Supernatural), Matreya Scarrwener (Strange Empire), Erica Trembay

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Destiny

Destiny

Nic pro mě.
před 7 roky
sandokan555

sandokan555

tak je to v tomto pripade trapnost ... takze za mna tiez nie hoci Dharmu som mal rad ...
před 7 roky
lukascoolarik

lukascoolarik

A stejně debilně zní i vypadá Downward Dog. Jak tohle mohlo projít? Tohle je materiál pro Disney...
před 7 roky
Další články k tématu