13. 5. 2016

NBC objednává nový 30 Rock a komedii s nevyzrálým otcem

NBC objednává nový 30 Rock a komedii s nevyzrálým otcem

Stanice NBC ruku v ruce se zrušením celého seznamu seriálů přichází s dvěma komediálními novinkami, se kterými se v nové sezóně pokusí prolomit ledy a uspět u náročného publika.

Marlon
Příběh se volně inspiruje životem tvůrce a herce Marlona Waynse. Milující, leč zvláštní otec je odhodlán zvládnout rodičovství společně se svou bývalou manželkou, která je jeho pravým opakem. Ačkoliv jsou jeho otcovské rady, výrazná osobnost a nepředvídatelná internetová sláva často spíše na obtíž, pro Marlona je rodina skutečně vždy na prvním místě… i když on sám je pravděpodobně to nejnevyzrálejší dítě ze všech.
Hrají: Marlon Wayans (Wayans Bros., The), Essence Atkins (Are We There Yet?), Bresha Webb (Truth Be Told), Diallo Riddle (Brothers in Atlanta)

Great News
Naučit se vycházet s některými kolegy může být obtížné. Co ale dělat, když musíte pracovat se svou vlastní matkou? To je úplně jiná situace. Když zpravodajská producentka Katie zjistí, že její přehnaně starostlivá máma získala stáž na téže televizní stanici, jsou to pro ni ty nejhorší novinky. Na druhou stranu, když má člověk neustále po boku svou největší fanynku, je možné konečně získat uznání, které si zaslouží.
Hrají: Briga Heelan (Ground Floor), Andrea Martin (Elmo's World), Kimrie Lewis-Davis (Chasing Life), Adam Campbell (Harper's Island)

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Seraphine313

Seraphine313

vzhledem k úspěšnosti komedií na NBC za posledních pár let pravděpodobně nejsi daleko od pravdy :D
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Ani jeden,bohužel :(
před 7 roky
Další články k tématu