3. 2. 2012

House of Cards & Arrow & Once Upon a Time

House of Cards & Arrow & Once Upon a Time
  • V prvním původním seriálu stream kanálu Netflix (tady si o Netflix můžete přečíst na en wikipedii), House of Cards, se kromě výkonných producentů Kevina Spaceyho a Davida Finchera, můžete těšit na Kate Mara alias Hayden z hororového seriálu kabelovky FX, American Horror Story. Politický thriller House of Cards je založený na románu Michaela Dobbse a stejnojmenném britském seriálu z počátku 90. let. Kevin Spacey se tu představí jako člen Sněmovny reprezentantů, Frank Underwood, který se pokouší zosnovat plán na zničení nového prezidenta. Kate jako Zoe Barnes, reportérka špičkového Washingtonského deníku zoufale toužící prorazit, zaprodá Underwoodovi svou duši a uzavře s ním dohodu za sólokapra. Kate Mara, jejíž sestra Rooney právě září ve filmu The Girl with The Dragon Tattoo (Muži, kteří nenávidí ženy), tak nebude jednou z 2–3 lidí, kteří se vrátí do American Horror Story.
  • The CW ohlásilo nového superhrdinu. Hlavní roli v pilotu připravovaného seriálu Arrow ztvární Stephen Amell; což logicky znamená, že Justin Hartley si svou roli ze Smallville nezopakuje. Stephena si můžete pamatovat jako vlkodlaka Bradyho z The Vampire Diaries, objevil se i v seriálech Queer as Folk, Flashpoint, CSI: Miami (Kriminálka Miami) nebo CSI (Kriminálka Las Vegas).
  • Jaká matka taková dcera? Dozvíme se, zda to bude platit v případě Zlé královny a její matky, kterou si v pohádkovém seriálu ABC, zahraje herečka nominovaná na Oscara, Barbara Hershey. Královnina matka Cora se objeví později v 1. řadě a na 3 epizoda v řadě PŘÍŠTÍ. Správně, 2. řadě. Žádné oficiální prodloužení seriálu nepadlo, rozhodně by to ale nebylo žádné překvapení. Once Upon a Time je nejsledovanějším novým dramatickým seriálem letošní sezóny 2011/2012. Své diváky si dokáže udržet i přes to, že čelí fotbalu a předávání různých cen. Zatím poslední (11.) epizoda přilákala opět přes 10 milionů diváků.
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Frozen99

Frozen99

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
misyrka

misyrka

Naprostý souhlas. Navíc je to od stejných tvůrců jako byli Ztraceni jak ty vypadali po druhé sérii....
před 12 roky
gribko23

gribko23

Osobne si neviem predstaviť 2. sériu OUaT. Dúfam, že vymyslia niečo zaujímavé.
před 12 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

no hlavně není tak otravná jak v himym.
před 12 roky
Další články k tématu