4. 2. 2012

Zákon gangu (SoA) tu bude déle a další drby ze světa seriálů

Zákon gangu (SoA) tu bude déle a další drby ze světa seriálů

Dnes tu máme jen pár kratičkých informací, zajímavé jsou ale dost :-)

  • Mnoho fanoušků jistě potěší zpráva, že stanice FX je tak spokojena se svým dramatem Sons of Anarchy, že si objednala k již potvrzené páté sezóně ještě sezónu šestou. Navíc si nechává otevřené dveře pro další prodloužení. Pro jistotu si taky pojistila spolupráci s Kurtem Sutterem (tvůrce seriálu) a prodloužila s ním smlouvu o další 3 roky.
  • Řada z vás je určitě fanoušky Terryho O’Quinna, kterého jste naposledy mohli vidět v seriálu Hawaii Five-0 a samozřejmě jako Johna Locka ve Ztracených. Může vás tedy zajímat zpráva, že se John rozhodl připojit ke štábu natáčejícím nové díly sci-fi dramatu Falling Skies, jehož druhá sezóna bude odvysílána v létě. Ačkoliv seriál vyvolal rozporuplné reakce, skončil jako jednička ve sledovanosti na kabelovkách co se týče jeho cílového publika, což byl jednoznačný úspěch. Uvidíme, co se bude dít dál…
  • Připravovaný remake o rodině monster (Munsters) byl přejmenován a nový název zní Mockingbird Lane. Důvodem přejmenování je údajně i změna konceptu, původně mělo jít o půlhodinový sitcom a nyní se mluví o dramatickém seriálu v plné stopáži (tzn. hodina včetně reklam). Otázkou je, jak diváci přijmou takový odklon od původní předlohy.
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Rum Bouda

Rum Bouda

Pátou sérii jsme logicky čekali, když se teď na trůně s kladívkem má objevit "Jackýsek". O...
před 12 roky
Další články k tématu