4. 6. 2016

Quantico: Russell Tovey získal hlavní roli v druhé sérii

Quantico: Russell Tovey získal hlavní roli v druhé sérii

Někteří fanoušci se ještě ani nestačili vzpamatovat ze smrtícího finále první série seriálu Quantico, ale tvůrci už stačili napsat a obsadit novou postavu do série druhé. Zajímavostí je, že tato role byla vytvořena speciálně na tělo.

Britský herec Russell Tovey přijal roli Harryho Doylea, který se bude v nadcházející sérii objevovat jako jedna z hlavních postav. Harry je popisován jako rozpustilý flákač, který je schopen udělat cokoliv komukoliv. Klidně vám svede manžela a přitom mu vybílí peněženku. Tovey má za sebou bohaté herecké zkušenosti. Znát ho můžete například ze seriálů jako jsou Looking, Banished, Being Human a další.

Jak jste se mohli dočíst v úvodu článku, role byla napsána speciálně pro Toveyho. Showrunner seriálu, Josh Safran, je jeho velkým fanouškem a tímto se mu plní sen. „Už když jsem Russella před deseti lety spatřil v The History Boys (Šprti), doufal jsem, že s ním budu moci pracovat. Mně i ostatním scenáristům je ctí, že jsme mohli tuto roli napsat speciálně pro něj,“ uvedl Safran.


A co vy? Také patříte k fanouškům Russella Toveyho? Potěšilo vás jeho obsazení v Quanticu?

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Squerago

Squerago

Hroznej ušoplesk :D
před 7 roky
Gabik.029

Gabik.029

To ani náš Háma na něj nemá :D
před 7 roky
legolenka

legolenka

Alonzy Alonzo!
před 7 roky
Další články k tématu