5. 6. 2016

Code Black vyhazuje a povyšuje herce z první série

Code Black vyhazuje a povyšuje herce z první série

Lékařský seriál Code Black se dočkal poněkud překvapivého obnovení a nyní se objevují ještě překvapivější informace. Pokud jste si oblíbili postavy Neala Hudsona a Christu Lorenson, máme pro vás špatné zprávy. Jejich představitelé, Raza Jaffrey a Bonnie Somerville, se v druhé sérii nevrátí. Románek této dvojice už se tedy pokračování nedočká. Jedná se o tvůrčí rozhodnutí producentů, kteří chtějí seriál oživit, aby oslovil širší publikum.

S tím souvisí další změna. Herec Boris Kodjoe, který se v první sérii představil jako doktor Will Campbell, byl naopak povýšen mezi hlavní postavy. Stejný osud potkal i herečku Jillian Murray, která ztvárňuje roli Heather Pinkney. Obsazeno bude také pár nových rolí, včetně mužského protějšku pro hlavní hrdinku, doktorku Leanne Rorish (Marcia Gay Harden).

Nejedná se však o první velké změny, kterými seriál projde. Původně byla do role Leanne obsazena herečka Maggie Grace (Lost), zatímco Harden měla hrát Christu. Těsně před natáčením, během společného čtení scénáře, se ale rozhodlo, že Harden převezme roli Leanne a do role Christy byla nakonec obsazena Sommerville. Pro Grace se v seriálu žádné místo nenašlo.


Sledujete Code Black? Jak se stavíte k novým změnám? Mrzí vás odchod hlavních postav?

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
suelin

suelin

sákryš, já teprv dělám pátou epizodu, to je spojlerování, tohleto! :D
před 7 roky
Gabik.029

Gabik.029

Já tam měla Back? :DDD
před 7 roky
Pipa22

Pipa22

ha, ha ;-)
před 7 roky
Další články k tématu