7. 6. 2016

The X Factor: Porotcovští nováčci utíkají, stálice se vrací

The X Factor: Porotcovští nováčci utíkají, stálice se vrací

Britský The X Factor se brzy představí se svou 13. sérií a jak se již stalo zvykem, ani letos se premiéra neobejde beze změn. V předešlém ročníku se změny týkaly obsazení poroty a překvapivě i moderátora. Tentokrát se situace opakuje. S experimentováním je však konec a produkční tým sází spíše na jistotu.

Minulý rok byl v pozici moderátora nahrazen osvědčený veterán Dermot O’Leary. Místo něj se této výzvy chopilo duo Caroline Flack a Olly Murs, kteří se ale podle všeho ani ve dvou O'Learyho výkonu nevyrovnali. Po pouhém roce bylo rozhodnuto, že si svou účast nezopakují a místo nich se opět objeví O'Leary, který je mezi diváky populární.

Složení poroty si projde také zásadní změnou. Tedy, jak se to vezme. Z loňské sestavy se letos představí pouze jediný člen, kterým je samozřejmě Simon Cowell. Cheryl, Rita Ora a Nick Grimshaw postupně vydali prohlášení, že se nové série nezúčastní. Vyvstala tedy otázka, kdo je v jejich porotcovských křeslech nahradí. Cowell se svým týmem si však situaci nekomplikovali a oslovili členy, kteří se v X Factoru předvedli v předchozích letech.

Po roční pauze na své místo usedne opět Louis Walsh, který byl v X Factoru od samého počátku. Přidá se k němu Sharon Osbourne, která se v roli porotkyně objevovala v letech 2004–2007 a 2013. Sestavu doplní Nicole Scherzinger, která si střihla roli porotkyně v letech 2012 a 2013. Všichni tři jsou ze svých návratů nadšení a těší se na nové soutěžící, kteří se letos v soutěži předvedou.

Castingová kola se začínají natáčet již 10. června, přičemž premiéra X Factoru bude tradičně na konci léta.


Sledujete britský X Factor? Jak se vám zamlouvá složení letošní poroty? Jste rádi, že je Dermot O’Leary zpět jako moderátor?

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
ragelly

ragelly

To je trošku jiný světadíl :D
před 7 roky
Dadulinka

Dadulinka

No vím, ale už jsme zažily migrování porotců ze země do země, takže zase tak zcestné to není ne? :)
před 7 roky
shakespeare

shakespeare

Tak to je hluboka pravda se kterou naprosto souhlasim.
před 7 roky
Další články k tématu