10. 6. 2016

Supergirl: Nová sezóna a pět nových rolí

Supergirl: Nová sezóna a pět nových rolí

Stále doznívají změny po tom, co se seriál Supergirl přesunul ze stanice CBS na The CW. V nedávné novince jsme Vám psali o tom, že k Supergirl přibude i Superman, kde se stále hledá herec, který se této role zhostí. Tvůrčí tým a Greg Berlanti přidávají navíc pět nových tváří k připravované druhé řadě. Sestra Lexe Luthora se bude objevovat jako hlavní postava.

Lena Luthor je velmi mladá žena, která se snaží vymanit ze stínu svého nepopulárního bratra. Přijíždí do města, aby toho tak dosáhla. Je jak krásná, tak chytrá, velmi odhodlaná a ví, jak dosáhnout svého. Otázka zní, co ale opravdu chce?

Další postavou bude Nick Farrow. Je to impozantní muž, který spolupracuje s Karou a jejich vztah přeroste i v něco víc. Je to syn slavného reportéra, který si snaží udělat jméno ve zpravodajství. Zde nastává další otázka, a to, jestli se mu vůbec podaří změnit svůj přístup k životu, zatímco bude randit s Karou.

Zbylé tři vedlejší postavy budou následující. Doktorka, energická šéfka projektu Cadmus, která využívá svých chirurgických schopností, aby mohla vězňům implantovat čipy do mozků. Další je Snapper Carr, veteránský zpravodaj, který za svůj post vděčí Cat. Posledním přírůstkem bude komiksem inspirovaná Maggie, pyšná detektivka pracující pro Science Police, kde se zabývají nadpozemskou aktivitou.


Koukáte na Supergirl? Byli jste rádi za prodloužení? A co říkáte na nové tváře a budoucího Supermana?

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
rebeccacarf

rebeccacarf

No já vám nevim... Jsem opravdu jediná, komu připadá, že už to tam s těma "silnýma" ženskýma...
před 7 roky
Velu

Velu

No já nevím, 3 nové ženy na 2 nové muže + Supermana, to zní docela fér. A když si vezmeme první sérii,...
před 7 roky
rebeccacarf

rebeccacarf

Přesně tak jsem to myslela, kvalitou ;-)
před 7 roky
Další články k tématu