12. 6. 2016

Niecy Nash a Betty Gilpin doplní řady Masters of Sex

Niecy Nash a Betty Gilpin doplní řady Masters of Sex

Hned dvě herečky se upsaly několika epizodním rolím ve čtvrté řadě Masters of Sex, která se na obrazovky Showtime vrátí 11. září.

Na Emmy nominovaná Niecy Nash bude hrát postavu Louise Bell, ženu na pozici vedoucí skupiny anonymních alkoholiků, kam Masters musí docházet. Je odhodlána věřit heslům této skupiny a používá je k tomu, aby Masters přehodnotil přístup ke svému životu.

Nash obdržela nominaci na Emmy za její roli v Getting On od HBO, které bylo nedávno ukončeno po třech sériích. Herečka se v poslední době opravdu nezastaví. Má své role v novince Scream Queens, Brooklyn Nine-Nine a The Soul Man. Poslední nabídkou je pro ní role v objednaném pilotu Claws od TNT.

Herečka Betty Gilpin, která se divákům nejvíce zapsala rolí v seriálu Nurse Jackie, ztvární Nancy, bývalou studentku medicíny na Bartonově škole. Nancy spojí síly s Mastersem, a v ordinaci tak budou dva lidé s lékařským titulem.

Natáčení nové řady začalo tento měsíc. Série se bude odehrávat v roce 1968 a děj se plynule přehoupne do počátku 70. let, kdy svět ujížděl na swingové vlně. Postavy budou mít nové partnery jak v osobním, tak i v profesním životě.

Gilpin si zahrála kromě v Nurse Jackie ještě ve vedlejší roli v Elementary.


Těšíte se na návrat Masters of Sex? Co říkáte na minulou sérii a na nové postavy?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
verunkawrath

verunkawrath

A já,že je mi nějaká povědomá,no jo,Scream Queens,pravda pravdoucí :)
před 7 roky
Další články k tématu