15. 6. 2016

Once Upon a Time se vrací zpět ke svým kořenům

Once Upon a Time se vrací zpět ke svým kořenům

Fanoušci seriálu Once Upon a Time (Bylo, nebylo) si za posledních pár let zvykli na systém, který tvůrci zavedli. Jednotlivé série byly tematicky rozděleny na dvě poloviny, ve kterých byly představeny dvě hlavní zápletky. Mezi první a druhou částí nastala poté v midseason několikatýdenní pauza. Nic z toho však v nadcházející šesté sérii platit nebude.

„Tato řada se od těch předchozích bude lišit, protože to nebude ve stylu toho, že Hyde zavítá do města, deset epizod s ním budeme bojovat, on pak v zimním finále umře a my se přesuneme jinam. Letos to trochu obměníme a vracíme se zpět k myšlence maloměsta a kratších příběhů, jako tomu bylo v první sérii,“ prozradil jeden z výkonných producentů Edward Kitsis. Jeho kolega Adam Horowitz dodal: „Tento rok plánujeme příběh na 22 epizod místo dělení na dvě části. Je to vážně skvělé a baví nás to.“

Šestá série se bude zaměřovat více na dějové linky ze Země nevyřčených příběhů, čímž se nabízí spousta možností k novým zápletkám. To však neznamená, že příběhy současných hrdinů budou odsunuty na druhou kolej. Spíše naopak. „To nám právě nabízí možnost pohlížet na naše postavy jiným způsobem. Nejlepší na tom je, že šestá série se bude odehrávat opět ve Storybrooku. Ve finále jsme předvedli rozdělení Zlé královny, což nám umožňuje udělat to samé i pro jiné postavy – ne tak doslovně, ale spíše niterně,“ uvedl Horowitz.


Jak se vám líbilo finále páté série? Těšíte se na sérii šestou? Potěšilo vás, že se formát přiblíží tomu z první série?

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
verunkawrath

verunkawrath

To je dobrý nápad ;)
před 7 roky
Klik

Klik

Určite sa teším, už to potrebvalo zmenu :) Temná Emma bola dobrá, aj keď som teda očakávala viac. Tak dúfam...
před 7 roky
milosh

milosh

Návrat ke kořenům je správná volba. Na první sérii se mi nejvíc líbilo právě to, že se skládala ze...
před 7 roky
Další články k tématu