26. 6. 2016

John Stamos a Bob Saget se vrací k Fuller House

Nedávno začalo natáčení druhé řady Fuller House. Herci John Stamos a Bob Saget se vrátili na plac, takže je jasné, že se v jisté kapacitě objeví i v nových příbězích spin-offu známého komediálního seriálu Full House, které Netflix divákům nabídne.

Stamos na svém Instagramu zveřejnil fotografii, kde stojí před domem natáčení v San Franciscu:

Ve druhé sérii se vrátí herci Jodie Sweetin, Andrea Barber, Michael Campion, Elias Harger a Soni Nicole Bringas. Již dříve navíc bylo oznámeno, že mezi hlavní postavy byli povýšeni Ashley Liao, John Brotherton, Juan Pablo Di Pace a Scott Weinger.

Seriál následně i představí ženu Joeyho a jeho ratolesti. Na Joeyho Gladstona čeká nové dobrodružství. Jeho manželkase bude jmenovat Ginger. Je to velmi živelná žena, která se chová s láskou nejen ke své rodině, ale i svému okolí. Poprvé se objeví v šesté epizodě druhé řady během rodinného setkání při oslavách Díkůvzdání, kdy se u rodiny Gladstonů sejdou i členové dalších rodin Fullerů, Tannerů a Gibblerů. Dům bude opravdu plný až po strop! Pokud tedy přemýšlíte, proč dosud nepadla jediná zmínka o Ginger nebo o jejích čtyřech dětech, které má se svým partnerem Joeyim, všeho dočasu. Druhá řada vše dožene.

„Nedokázali jsme toto představení zakomponovat do scénáře první série, a tak to odčiníme v řadě následující,“ prozradil tvůrce Jeff Franklin. Výkonný producent Bob Boyett prohlásil: „Nepodařilo se nám dát dohromady příběh, který by automaticky navazoval a my bychom mohli samovolně zakomponovat představení Ginger a ostatních. Joey tvoří základní stavební prvek v seriálu a my ho do příběhů vkládáme velmi často, což má svůj důvod. Jednoduše řečeno, třináct epizod není tolik, abychom ukázali vše.“


Koukali jste na Full House? Jaký máte názor na Fuller House? Bylo rozumné vracet natáčení na původní místo?

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Sharrane

Sharrane

Jů tak na Joeyho rodinku jsem zvědavá konečně se taky dočká :) A jinak se na druhou řadu dost těším.
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Paráda,na jeho rodinku se těším :)
před 7 roky
Fabec

Fabec

Jednoznačně muj nej. sitcom. A jsem rád i za Kim :)) tá tomu dávala šťávu :))
před 7 roky
Další články k tématu