24. 6. 2016

Mr. Robot dostává více epizod a vlastní aftershow

Mr. Robot dostává více epizod a vlastní aftershow

Druhé řadě kritiky velmi uznávaného seriálu Mr. Robot byly doobjednány dvě epizody, počet se tak vyšplhal na celkových 12. Všechny budou pod režijním dohledem Sama Esmaila. Spolu s touto zprávou přichází i oznámení, že byla seriálu také objednána aftershow.

Mr. Robot se vrátí na obrazovky s dvouhodinovou epizodou 13. července, následovat bude hodinová aftershow s názvem Hacking Robot. Zatím nebylo oznámeno, kteří herci přijmou pozvání. Výkonným producentem bude Aliyah Silverstein.

Není překvapením, že se seriál dočkal doobjednání vzhledem k jeho úspěchu u diváků. Seriál doposud obdržel Zlatý glóbus a Critics Choice Award za nejlepší dramatický seriál, takže jeho důležitost na amerických obrazovkách je na vzestupu.

V posledních letech aftershow začínají nabývat na popularitě. AMC uspěla s Talking Dead, který shrnuje nejdůležitější momenty z uplynulých epizod hitu The Walking Dead, nebo stejně tak Talking Saul pro seriál Better Call Saul. V minulé sezóně přispěla svou troškou i stanice HBO, která vytvořila show After the Thrones pro svůj megahit Game of Thrones.


Jaký máte názor na první sérii Mr. Robot? Co očekáváte od děje druhé série? A jste rádi za navýšení epizod?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

No tak sláva,čím víc tím líp:-)
před 7 roky
Koldik

Koldik

som vo velkom ocakavani ako sa bude 2 seria odvijat
před 7 roky
Další články k tématu