27. 6. 2016

Seriálové osudy: Hap and Leonard

Seriálové osudy: Hap and Leonard

V posledních dnech se nám vody seriálových osudů poněkud uklidnily. Léto je tu, nicméně stále ještě nemáme rozhodnuto o několika jarních kouscích. Dnes však ze seznamu jeden vyškrtáváme.

Stanice SundanceTV oznámila, že svou letošní novinku Hap and Leonard prodlužuje pro druhou sérii! Radostnou zprávu oznámil svým fanouškům na Twitteru herec James Purefoy, který je jednou ze dvou hlavních hvězd seriálu: „Dobré zprávy, Hap and Leonard oficiálně dostali zelenou pro druhou řadu.“

Seriál je adaptací knih Joe R. Landsdalea. Vypráví příběh dvou přátel, kteří se zapletou do ilegální prácičky s cílem rychle zbohatnout, nicméně plán se rychle pokazí.

První šestidílná série se představila v březnu a sklidila pozitivní ohlasy. Stanice prozatím neoznámila, kolika dílů se dočkáme ve druhé řadě, ani kdy přibližně by se měl seriál vrátit na obrazovky.

Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

Už se na to chystám,takže super zpráva....budu mít víc epizod :)
před 7 roky
Mik

Mik

Purefoy patří mezi mé oblíbence, takže ho vždy rád uvidím. Navíc seriál je fajn, takže sem moc rád za dobré...
před 7 roky
Další články k tématu