11. 7. 2016

Anketa: Setkání fanoušků SerialZone 2016 v Bratislavě!

Anketa: Setkání fanoušků SerialZone 2016 v Bratislavě!

Mnozí z vás jistě netrpělivě očekávají nějaké zprávy, informace a novinky o tom, zda se letos opět bude konat setkání seriálových fanoušků, náš tradiční SerialZoneCon. Tradiční to nebude (klasická velká akce zřejmě na konci roku nebo příští rok), nicméně se s dalšími fanoušky a některými redaktory rozhodně potkat můžete a to celkem brzy! Tentokrát se organizace ujali redaktoři inekafe a phoboska. Z toho vyplývá jediné. Sraz proběhne na Slovensku!

Prozatím nemáme mnoho konkrétních informací, protože nedokážeme ani odhadnout zájem, kolik lidí např. i z České republiky si bude chtít udělat výlet za hranice. Můžeme vám prozradit jen to, že pokud se najde dostatečný počet zájemců, sraz proběhne v Bratislavě.

Dnešní bleskovka slouží k tomu, abychom zjistili, jak na tom jste. Chtěli byste se zúčastnit slovenského SZConu? Pokud ano, dejte nám vědět v komentářích! Uvítáme všechny názory a připomínky, které máte, a společnými silami se dobereme k výsledku.

Pro ty, kteří by se za námi chtěli podívat, jsme připravili anketu ohledně data konání. Ze čtyř termínů si vyberte ten, který se vám nejlépe hodí. Opět vyhrává síla demokracie, takže které datum bude mít nejvíce hlasů, vyhrává. Jelikož myslíme na studenty i pracující, takže všechna dny v nabídce vychází na sobotu, sraz by byl opět naplánován od pozdního odpoledne do noci/rána :-)

Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře94zobraz všech 94 příspěvků
Drunk_Queen
před 7 roky
Micuda98

Micuda98

Takže se teda nic nekoná?
před 7 roky
inekafe

inekafe

'žel... No tak si počkáme na ten ofiko, aj tak ten je najlepší. <3 :))
před 7 roky
Další články k tématu