12. 7. 2016

Fear the Walking Dead se vrací v srpnu

Fear the Walking Dead se vrací v srpnu

Konec léta se ponese ve znamení přežití. Na stanici AMC se po pauze vrací 21. srpna s druhou polovinou druhé řady apokalyptické drama Fear the Walking Dead (Živí mrtví: Počátek konce).

Rodiny Clarka/Manawy, Salazara a Stranda se hned v úvodu pokračování druhé sezony rozpadají. Události z jachty Abigail hrdiny série krutě rozdělily. Nyní musí každý z nich hledat svou vlastní cestu za přežitím. Alicia bojuje s Madisoniným odmítnutím ponechat Nicka svému osudu, zatímco Travis se snaží ochránit Chrise od apokalyptické temnoty, která se ho chystá pohltit. Strand se utápí v žalu a Danielova temná minulost zase vnáší pochyby do Oféliiných iluzí o záchraně a restartu jejich životů.

Stejně jako u předchozích epizod, i nyní budete moct sledovat seriál ihned po odvysílání v USA také na české stanici AMC. Premiérový díl uvidí čeští i slovenští diváci v pondělí 22. srpna ve 3 hodiny ráno v původním znění a ve 22:00 s českým dabingem.

Prozatím si můžete zkrátit čekání krátkým teaserem a novým plakátem.

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
kikusink

kikusink

Ja uz se serialem pokracovat nebudu. Prvni serie usla, ale druha je priserna. Jako kopie TWD mi to ani...
před 7 roky
Vachisek

Vachisek

Podle mě kvalita stoupá. =) Lokalita asi mnoha lidem nevyhovuje, ale mě se líbí i to že vidím jinou...
před 7 roky
Mik

Mik

Mě teda osobně první série vůbec nebavila a původně sem na druhou ani koukat nechtěl, ale druhá byla...
před 7 roky
Další články k tématu