16. 7. 2016

OUaT: Hledají se dvě pohádkové postavy a jedna hlásí návrat

OUaT: Hledají se dvě pohádkové postavy a jedna hlásí návrat

Tým producentů hledá dvě nové pohádkové postavy do Once Upon a Time. V květnovém finále pan Hyde podle své dohody s Rampelníkem vypustil do městečka Storybrook několik pohádkových postav. Mezi tyto postavy bude patřit Sindibád.

Byl vypsán konkurz na muže kolem třicítky s arabským nebo i severoafrickým původem. Jeho postava bude okouzlující a zábavný hrdina, který si je vědom toho, jak velkou sílu pro své okolí má to, když je člověk vlídný a hodný. Bohužel ale taktéž ztratil víru ve vedení a motivování svých lidí.

Druhou pohádkovou postavou v šesté sérii bude Šehrezáda, známá postava z pohádek Tisíce a jedné noci. Pro tuto roli se hledá kráska původem z Arábie či ze Středního východu, která se nikdy nevzdává a bojuje vždy statečně, aby dosáhla svého cíle navzdory veškerým, kteří ji nepřejí, aby uspěla.

Herec Raphael Sbarge, který hraje Archieho Hoppera/Jiminyho Cricketa, se vrátí v nové sérii do své staré ordinace. Naposledy jsme Archieho viděli ve čtvrté sérii v episodě Rocky Road s dějovou linkou Frozen.

Once Upon a Time se vrací v neděli 25. září na stanici ABC.


Co říkáte na poslední sérii Bylo, nebylo? Máte z ní dobrý pocit? A co očekáváte z nové řady? Těšíte se na tyto nové pohádkové postavy a návrat Archieho?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Hitchhiker

Hitchhiker

já se moc těším na Sindibáda:D když jsem byla malá seriál jsem doslova hltala...jen jedno mi nejde do...
před 7 roky
JanaJ92

JanaJ92

Těším se. 5. série byla úžasná. Už by ji konečně mohli dávat u nás.
před 7 roky
milosh

milosh

Dneska jsem ještě četl, že se přidá Monte Christo. Takže s výběrem postav jsem letos spokojený. Snad se...
před 7 roky
Další články k tématu