23. 7. 2016

Comic-Con 2016: South Park

Příjemné překvapení připravili fanouškům tvůrci Trey Parker a Matt Stone, kteří se objevili na pátečním panelu seriálu South Park. Oslavili tak nadcházející dvacátou sérii, která se na obrazovky chystá již 14. září ve 22:00. K této příležitosti bylo vytvořeno také nové logo:

Stanice Comedy Central a společnost South Park Digital Studios přichystaly na následující měsíce několik akcí k poctě této kultovní legendy. Oslavy budou zahrnovat mimo jiné putovní výstavu umění, kterou zastřešuje pouliční umělec Ron English a která navštíví vybrané lokace po celé zemi. Dále předělanou a vylepšenou aplikaci South Park, zbrusu nový Avatar Creator a videohru vytvořenou s vývojáři Ubisoftu jménem South Park: The Fractured But Whole. Ta má vyjít někdy kolem prázdnin. A zatímco se Comedy Central chystá na multimediální marketingovou kampaň, návštěvníci Comic-Conu mohli navštívit interaktivní výstavu South Park 20 Experience.

Na závěr pár střípků od tvůrců:

Na otázku, zda se diváci setkají s americkým dvojníkem Donalda Trumpa (protože kanadský prezident Donald byl zabit v minulé sérii), odpověděl Stone: „Myslíte pana Garrisona?“ a Parker dodal: „Bohužel jsme ho již znásilnili a zabili, ale to byl kanadský Donald Trump, takže…?“

V uplynulých dvou letech si tvůrci uvědomili, že některé z příběhů, které píší, byly již vytvořeny, ale ne v jiných show, ale přímo v South Parku, zhruba tak před deseti lety. „Je těžké si zapamatovat dvacet let příběhů a vtípků.“

PC Principal (Korektní ředitel) se nikam nechystá, určitě se s ním ve dvacáté sérii opět uvidíme.

Vzhledem k obrovské popularitě Pokémon Go chtěli fanoušci vědět, jestli přijde epizoda zaměřená právě na tento fenomén. Parker ale řekl, že nic takového nechystají, protože už to udělali v roce 1999, ve třetí sérii v epizodě Chinpokomon (Činpokomončáci). „Tvůrci Pokemon Go nám ukradli naši zasr… věc! Takže je budeme žalovat za náš zasr… nápad!“ nechal se slyšet Parker.

Film South Park: Bigger, Longer and Uncut (South Park: Peklo na Zemi) byl původně zamýšlen jako finální kapitola South Parku. Stone a Parker si mysleli, že s obsahem filmu už zašli příliš daleko. Měli velkou hádku se studiem, protože to po nich požadovalo, aby vytvořili film PG13. Stone prohlásil: „Pokaždé nás nechali dělat, cokoli jsme jen chtěli, a zatím to vždy fungovalo.“ O novém filmu zatím jen uvažují, protože se v současnosti plně zaměřují na seriál.

Ohledně toho, která kontroverzní témata přijdou na přetřes v nadcházející sezóně, nemají ještě Stone a Parker jasno. Času ale mají dost, protože obsah epizody píší vždy šest dní před jejím vysíláním.

Na panelu se také promítalo video s prostým sdělením – We've been there (Byli jsme tam):

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
Dadulinka

Dadulinka

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

Logo je super :)
před 7 roky
Koldik

Koldik

pekne urobene "we've been there" video. SP - spomienka na vejsku...
před 7 roky
Mik

Mik

Sem zvědav jaký téma nám předhodí. SP sleduji už od počátku, kdy to běhalo na Nově a je vidět ten posun od...
před 7 roky
Další články k tématu