18. 3. 2012

TNT už ví, co nám pustí v létě a další seriálové střípky

  • Community je zpět a silnější než kdykoliv předtím. Rating 2.2 je dost slušný i když celková sledovanost 4,75 milionu nic moc. Ale co, kouká na to hlavně cílovka a to se počítá. Skoro to vypadá, že se i dočkáme další řady. Zatím máme nasazeny růžové brýle. Teď jen, aby to vydrželo.
  • Dlouho jsme tu neměli info o nějaké chystané reality show (naposledy snad CW a jejich „Oh, Sit!“). Tak si dáme něco od A&E. Barter Kings bude o lidech, co chodí po světě a vůbec nepoužívají peníze. Všechno si obstarávají pomocí směného obchodu. Když už nic, tak to určitě bude zábavnější, než běhaní kolem jedné židle…
  • Gossip Girl s velkou pravděpodobností dostane poslední zkrácenou finální řadu. Otázka je, zda te to k radosti, či ke zlosti?
  • TNT představila svůj plán na léto. Falling Skies se vrací 17. června a Leverage o měsíc později 15. července. Zvěrečná řada The Closer začíná spolu s novinkou Perception o trochu dříve a to 9. července.

A nezapomeňte, že dneska končí soutěž, takže máte nejvyšší čas odpovídat. A hlavně si vyplňte adresu ve svém profilu, protože jinak nevíme kam výhry poslat.

Kdo nesdílí není Čech! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
BeautifulN

BeautifulN

Držím pěsti Community, aby dostali další řadu. A už se nemůžu dočkat Leverage :)
před 12 roky
Michalenka

Michalenka

Joo, community :D přejůůů
před 12 roky
Idrial

Idrial

Tak přes léto se budu koukat na Falling the Skies, docela se těším ;-). První řada mě opravdu bavila
před 12 roky
Další články k tématu