31. 7. 2016

Videohra Battlefield se přenese na televizní obrazovky

Videohra Battlefield se přenese na televizní obrazovky

Společnosti Paramount TV a Anonymous Content získaly práva ke zpracování adaptace na motivy počítačové hry Battlefield, ze které chtějí udělat televizní seriál. Dalšími producenty budou giganti v programovém světě, EA Dice a Electronic Arts.

Příběh se bude přímo inspirovat hrou. Jde o válku vedenou na zemi, ve vzduchu i na vodě. Jednotlivé postavy jsou postaveny čelem nepřátelských linií, jsou nuceni strategicky přemýšlet a orientovat se na pohyb na velkých prostorech, jakožto i na spolupráci v týmu. Původní předloha zaujala od svého uvedení v roce 2002 více než 60 milionů hráčů po celém světě. Výkonnými producenty budou Michael Sugar (The Knick) a Ashley Zalta. Pro Paramount a AC je toto první projekt, který se bude inspirovat videohrou.

„Televizní společnost Paramount TV aktivně hledá zajímavé projekty ze všech vrstev současné tvorby, které by plně zaujaly dnes již velmi náročnou diváckou klientelu a dlouhodobě získaly jejich pozornost,“ řekla Amy Powell, ředitelka Paramount TV. „Battlefield od EA má neuvěřitelnou možnost tohoto dosáhnout. Je naplněn dynamickým příběhem, který si získal velmi obsáhlou a stálou fanouškovskou základnu. To a mnohé další nám povolí, abychom dokázali vytvořit poutavou dějovou linku s tak již unikátním obsahem, který se bude v televizi vyjímat.“

V roce 2012 proběhl již jeden pokus dostat tuto hru do televize, nicméně projekt s názvem Battlefield: Bad Company se neujal a byl vzápětí zrušen.


Patříte mezi fanoušky Battlefield? A pokud ano, těšíte se na seriálovou podobu?

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Tony-Z

Tony-Z

Četl jsem obě knihy, které vznikly k herní sérii (Battlefield 3: Rus, která je vlastně knižně vydanou...
před 7 roky
Koldik

Koldik

Jo, jo, tak toto by som si pozrel. Hlavne ak to vizualne zmaknu, mohlo by to zaujat vela ludi...
před 7 roky
Další články k tématu