2. 8. 2016

Sleepy Hollow: První střípky ze čtvrté řady

Sleepy Hollow: První střípky ze čtvrté řady

Po odchodu herečky Nicole Beharie na konci třetí sezóny měli tvůrci za úkol najít náhradu, která uvolněné místo zaplní, což se jim povedlo. Bude se jednat o novou hlavní ženskou roli po boku Toma Misona. Postava se bude jmenovat Anna, která je Abbie velmi podobná, ale má v sobě kus Scullyové z Akt X. Je velmi vzdorující skeptička, která bude mít s Cranem jistý konflikt. Je svobodnou matkou a bývalou vojenskou úřednicí, která v nedávné době začala pracovat v tajných službách.

Postavy herců Lance Grosse a Jessicy Camacho, kteří hráli agenty FBI; Daniela Reynoldse a Sophii Foster, se v nové sérii nebudou objevovat na pozici hlavních rolí. Camacho by se nyní měla objevit v jedné nebo dvou epizodách, zatímco Gross by se podle nejnovějších informací objevit již neměl. Připojí se tak k dalším hercům, kteří se již nevrátí. Odchod herců přichází v době, kdy se tvůrci rozhodli přenést děj z New Yorku do D.C., kde bude Crane pracovat spolu s novým týmem. Budou to Anna, její dcera Stella, analytik Seth, Diana a tajemná kráska Rosa.

A teď popořadě. Do seriálu tedy míří pět nových hlavních postav. Navzdory přesunu místa odehrávání děje se natáčení bude produkovat stále v Atlantě. Třináctidílná čtvrtá řada se začne natáčet na začátku srpna.

Z pěti oznámených postav se k popisu dostalo nejvíce informací k Anně, Stelle a Dianě. Třetí zmíněnou ženu ztvární herečka z True Blood: Pravá krev, Janina Gavankar. Diana je svobodná matka s vojenskými kořeny, která se v nedávné době dostala k domobraně. Je zároveň citlivá, tak odolná nástrahám světa v Sleepy Hollow. Nevěří v nadpřirozeno, což dává za vznik několikero konfliktům s ostatními postavami. Dostane se mimo jiné také do křížku s Cranem, protože oba dva mají odlišný styl řešení problémů. Zatímco on je metodický a plně soustředěný, ona koná bez rozmyslu a velmi rázně, což má co do činění s její vojenskou kariérou. Je také málomluvná, nerada vzpomíná na svého otce. Nakonec je ale slibováno, že s Cranem najdou společnou notu, protože oba si v životě prošli osobní ztrátou. Také časem zjistí, že mají společného mnohem víc, než by sami čekali.

Sleepy Hollow se se svou čtvrtou sérií vrátí v midseason.


Těšíte se na novou řadu Sleepy Hollow? Co říkáte na nových pět herců a jak nesete odchod Abbie?

Za každej like dostane autor bonbón! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
spike

spike

Nevím jak to po celkem povedené první a druhé řadě mohly takto pokazit. Třetí sérii jsem nedokázal dokoukat...
před 7 roky
Koldik

Koldik

Nuz tak toto bude velka vyzva, ale ako Butcher napisal(a) skratena seria nevesti nic dobre, takze sa...
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

No právě,pokud to bude poslední série,tak by mohla být lepší,ale jsem dosti skeptická :)
před 7 roky
Další články k tématu