1. 8. 2016

Doctor Who a hosté pro desátou sérii

Doctor Who a hosté pro desátou sérii

Fanoušci Doctora Who (Pán času) ví, že před sebou mají ještě dlouho čekání, než se na televizních obrazovkách objeví nové díly. Letos nás čeká pouze vánoční speciál a desátá série, která je zároveň i poslední pro Stevena Moffata, se objeví v programu až na jaře 2017.

Na úvod se vrátí jedna z postav, se kterou jsme se již setkali. Svojí roli si zopakuje Matt Lucas, který se loni představil jako Nardole. Herec k tomu řekl: „Jsem šťastný jako blecha, že se Nardole dočká dalšího dobrodružství s TARDIS. Miloval jsem pracovat s Peterem a těším se spolupráci s Pearl.“

Jak všichni víme, tak Pearl Mackie se stala novou společnicí Doctora. Komentář k hercově návratu přidal i Steven Moffat: „Jsem potěšen, že mohu Matta přivítat zpět. Tentokrát to nebude jen na Vánoce, zdrží se déle. Je to jeden z největších talentů na planetě Zemi a my ho vypustíme do času a prostoru.“

Podle zpráv, které prosákly na Twitter, se můžeme těšit na několik dalších hostů. Objevit by se měl i Deep Roy, keňský herec, který se naposledy představil v novém filmovém Star Treku. Není sám, obsazení by měla doplnit také Mina Anwar, která už se objevila už ve spin-offu The Sarah Jane Adventure, nebo Ralf Little, který hrál například v seriálu Our Zoo.

Natáčení probíhá od 20. června. Nejprve štáb natáčel ve velšském Cardiffu, poté se produkce přesunula do španělské Valencie.


Těšíte se na poslední řadu pod taktovkou Stevena Moffata? Co říkáte na nové hosty?

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Dadulinka

Dadulinka

Těšit se, nebo se netěšit na další sérii? Jsem z toho celá taková rozpačitá. Snad bude všechno lepší,...
před 7 roky
24ron24

24ron24

Tak nebol najhorší v tom špeciály ;) Ostatných hercov nepoznám ani omylom :DD Len mám zmiešané pocity...
před 7 roky
Hitchhiker

Hitchhiker

mě se hrozně líbil vánoční speciál. Postava mi nevadila ale po jiných pláču víc. MY CHCEME JACKA!!!(sorry za...
před 7 roky
Další články k tématu