14. 8. 2016

Ryan Murphy poodkrývá nové skutečnosti o druhé sérii ACS

Ryan Murphy poodkrývá nové skutečnosti o druhé sérii ACS

Scenáristický tým antologie American Crime Story pomalu začíná pracovat na druhé řadě, která však prozatím oficiálně zelenou nedostala. Druhá série se bude zaměřovat na ničivý hurikán Katrina, který zasáhl Spojené státy americké v roce 2005. S novými informacemi přišli výkonní producenti seriálu Ryan Murphy a Brad Simpson na letošní TCA konferenci, kdy ale Simpson nebyl příliš sdílný a uvedl, že prozatím nemá moc informací, které by mohl prozradit. „Ano, do obsazení znovu zamíří známé osobnosti, ale i běžní občané, kterých se tato tragédie týkala a která jim navždy změnila životy. V porovnání s první sérií půjde o zcela jiný pohled na věc. Budeme se znovu zabývat zločinem, ale z úplně jiné perskeptivy.“

Do druhé řady se dle očekávání vrátí většina původních herců z první série. Producenti Nina Jacobson a Simpson se vydali do New Orleans, aby se poohlédli po možných nových tvářích, které by se v příběhu ukázali. Sarah Paulson se již dříve nechala slyšet, že by se ráda vrátila. „Příběh hurikánu Katrina je pro mě jeden z opravdu zásadních zločinů,“ řekla v rozhovoru na otázku, jak se jí tato skutečnost přímo týká. „Vypovídá to přímo o americké společnosti a jejímu přístupu k řešení smutných událostí, které vyžadují, aby se do pomoci postiženým zapojilo co nejvíce lidí.“ Dalšími herci, kteří již dříve projevili zájem o návrat, byli John Travolta a Cuba Gooding Jr.. Murphy nicméně pronesl, že ani nepočítá s tím, že by se všichni původní herci chtěli, či dokonce měli vrátit.

Nejnovější informací, se kterou přišel sám Murphy, je snaha do druhé série přizvat bývalého prezidenta USA Georgeho W. Bushe a ministryni zahraničních věcí Condoleezzu Riceovou, jakožto i starostu New Orleans Raye Nagina a guvernérku státu Louisiana Kathleen Blanco.


Co říkáte na první sérii ACS? Kolik si myslíte, že seriál promění z 22 nominací na Emmy ve výhru?

Magnetky na kliknutí. 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

Co přesně má být ten zločin?
před 6 roky
Další články k tématu