17. 8. 2016

Hádanka: Který casting nám otřese seriálovým světem?

Hádanka: Který casting nám otřese seriálovým světem?

Aktualizováno: Odpovědí na hádanku je SPOILER Jon Hamm (Mad Men) v The Last Man on Earth, kde hraje jeho původní madmeňácká manželka January Jones.

Léto je co do novinek charakteristické především informacemi o castingu, tedy o obsazování nových rolí v oblíbených seriálech, které se pilně připravují na start nové sezóny. V záplavě střípků však chybí jeden, kolem něhož se točí dnešní hádanka.

TV Line přichází s další otázkou, která seriálovým fanouškům zamotá hlavu. Podle informací získává jeden ze seriálových navrátilců (nejde o novinku) na Velké pětce (ABC, CBS, CW, Fox, NBC) hereckou posilu, přičemž pravděpodobně půjde o jeden z nejcoolovějších a nejvíce překvapujících castingů letošního roku. Půjde o zvrat v příběhu, který se natáčel na začátku srpna s nejvyšším stupněm utajení. Odvysílán bude hned v premiérové epizodě seriálu.

Předpověď je taková, že ještě než začnou běžet závěrečné titulky dílu, bude seriál a jméno herce/herečky ovládne hastagy na Twitteru jako jedno z nejprobíraněj­ších témat.


Hádanka nabízí široké pole pro tipování, jelikož nevíme ani název seriálu, ani jméno herce či herečky. Jaké jsou vaše tipy a vysněná přání? :-)

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře42zobraz všech 42 příspěvků
inekafe

inekafe

Tak ja neviem, pozeral som chvíľu reakcie na internete a fakt som nenašiel jedinú kladnú odozvu. :D Na...
před 7 roky
ragelly

ragelly

Tak myslím, že tvůj nezájem ho zrovna tížit nebude :'D A další hádanka bude mít ohlas jako vždy a určitě...
před 7 roky
inekafe

inekafe

Mojej maličkosti asi nie, ale ak si ho za to tisícky (desaťtisícky?) ľudí odlikujú a odfollowujú na...
před 7 roky
Další články k tématu