19. 4. 2012

Bones, Grimm, AHS, Damages & Arrested Development

Bones, Grimm, AHS, Damages & Arrested Development

Výkonný producent seriálu Bones (Sběratelé kostí), Stephen Nathat, potvrdil, že si hvězda osmdesátek Cyndi Lauper zopakuje svou roli výstřední jasnovidkyně Avalon.

Bree Turner, která v seriálu Grimm (NBC) hraje lišku Rosalee, byla povýšena na hlavní roli. Je tedy možné, že se dovíme více o její minulosti s drogovou závislostí nebo faktu, že pochází z rodiny liškám podobným tvorům, kteří jsou známí svou mazaností a vychytralostí.

Bývalá hvězda seriálů Angel a Alias, Amy Acker, se 17. května objeví ve finále 1. řady krimi seriálu Person of Interest. Zahraje si atraktivní psycholožku pečující o mocné a bohaté. Reese (James Caviezel) ji bude muset ochránit před nebezpečnými klienty, kteří, aby udrželi svá tajemství pod pokličkou, by ji byli ochotni i zabít.

Ryan Murphy, spolutvůrce American Horror Story (FX), prozradil, že se druhá série hororového seriálu bude odehrávat v ústavu pro duševně choré, který povede Jessica Lange. Zároveň prozradil, že vodítkem v 11. epizodě „Birth“ bylo „něco, co postava Sarah Paulson, Billie Dean, řekla Jessice a Taisse během prohledávání domu a vyprávění o místech, kde se shromažďuje zlo jako například vězení či ústavy. (…) Bude to zcela odlišný svět, který nebude mít nic společného s 1. sérií. Druhá řada bude zasazena do zcela jiné doby.“

Na 11. červenec připadla premiéra páté a finální řady kritiky uznávaného a na 19 cen Emmy nominovaného seriálu Damages. Těšit se můžete jak na známé tváře (Glenn Close, Rose Byrne…), tak na nově příchozí (například Ryan Phillippe).

Ted Sarandos, šéf stream kanálu Netflix, potvrdil, že premiéra všech 10epizod dlouho očekávané čtvrté řady seriálu Arrested Development, který byl v roce 2006 FOXem ukončen, proběhne v jeden den někdy v příštím roce. Produkce by měla začít ještě letos v létě.

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Frozen99

Frozen99

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Meimei

Meimei

AHS v ústavu? Zajímavé, už se těším :)
před 11 roky
Frozen99

Frozen99

Já mám neskutečnou radost z Bree Turner! Grimmovi něco chybělo a já si myslim, že to byla právě tahle...
před 11 roky
Jackolo

Jackolo

Webová show amerického novináře, který přináší aktuální novinky o vašich oblíbených seriálech...
před 11 roky
Další články k tématu