26. 8. 2016

Na Barrandově shořely kulisy za 100 milionů

Na Barrandově shořely kulisy za 100 milionů

Velký zádrhel bude muset překonat chystaná historická seriálová novinka Knightfall, kterou v Praze natáčela stanice History. Dnes odpoledne začaly hořet na Barrandově kulisy, z nichž bylo postaveno celé město. Příčina vzniku požáru dosud není známá.

Ačkoliv se nehoda naštěstí obešla bez vážných zranění, finanční škody se v současnosti odhadují na 100 milionů korun. Podle dostupných informací se z celého města podařilo zachovat pouze dvě kulisy.

Záležitost se nyní předá k vyřízení pojišťovně. Pro produkční tým rozhodně nejde o zanedbatelnou částku. Naopak, předpokládá se, že celkový rozpočet se pohybuje právě v řádu stamilionů, takže tato škoda bude představovat poměrně vysoké procento.

Je jisté, že událostí se natáčení výrazně opozdí. O osudu seriálu se prozatím nevydala žádná tisková zpráva, nicméně jistě existuje také možnost, že z celého projektu kvůli nehodě bude zcela upuštěno.

autor fotky: Dan Materna, MAFRA


Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
007.dany

007.dany

Docela mazec.
před 7 roky
Salem

Salem

to se uvidí podle toho co to způsobilo, ale spíš si říkám ne že to dost nehlídají, ale to že nejsou dost...
před 7 roky
K4rm4d0n
před 7 roky
Další články k tématu