20. 4. 2012

Jatka v americké Top modelce!

Jatka v americké Top modelce!

America's Next Top Model bude od příštího cyklu tak nějak prázdnější. Producentka a porotkyně seriálu Tyra Banks přes svůj twitterový účet oznámila, že z této reality show odchází porotce a fotograf Nigel Barker, photoshoot editor Jay Manuel a runway trenér J. Alexander.

Ovšem tato rozhodnutí nepřišla ze strany dotyčných pánů. Jak vyšlo najevo, jejich smouvy nebyly obnoveny.

CW a produkční tým ANTM pravděpodobně tímto krokem reagují na prudký pokles sledovanosti, který seriál zaznamenal s posledním cyklem. Jeho premiéra v březnu 2012 zaznamenala 49% pokles oproti sledovanosti první episody minulého cyklu a stala se tak nejméně sledovanou úvodní episodou za celou historii seriálu.

Nigel Barker se k tomuto tématu vyjádřil na svém blogu, kde napsal, že mu odchod z ANTM „dovolí věnovat se novým projektům z oblasti módy, krásy a zábavy“.

Otázkou zůstává, zda tento krok seriálu prospěje. Všichni tři byli totiž divácky oblíbení. Barker a Manuel jsou jediní, kteří na seriálu s Tyrou Banks spolupracují již od první série. J. Alexander se k Top modelce připojil v sérii druhé. Zatím není známo, kdo (nebo jestli vůbec někdo) po nich převezme jejich role.

I když je tento pokles sledovanosti výrazný, není to úplný šok. Stanice za tuto sezónu ztratila výrazné procento diváků. Jen pro informaci: Letošní novinky Hart of Dixie a Ringer dokázaly průměrně přilákat pouze 1,1 milionů diváků. Loňský nováček Hellcats, kterého stanice po první sérii zrušila, měl průměrnou sledovanost 2,1 milionů.

ANTM začínalo před devíti lety průměrně s šesti miliony diváky. Za osmnáct cyklů se toto číslo zredukovalo na 1,2 milionů. Že by Američani měli už dost hloupých vyhublých slečen, toužících po celoživotní slávě?

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře18zobraz všech 18 příspěvků
Angie

Angie

To je to, oni tam jsou lidi, kteří tomu rozumí a umí těm soutěžícím poradit, ale běžný průměrný divák,...
před 12 roky
Seraphine313

Seraphine313

Přesně tak, tyhle rádoby hvězdičky by to akorát kazily... Twiggy mě nenapadla, ale je to trefa do...
před 12 roky
Mili92

Mili92

Twiggy je fajný nápad, ale obávám se, že díky hostování ji tam nedají. Ona už tam byla vidět. Třeba tomu...
před 12 roky
Další články k tématu