28. 8. 2016

The Royals: Marocký princ na scéně

The Royals: Marocký princ na scéně

Je to zhruba měsíc, co jsme vás informovali o tom, že třetí řada úspěšného rodinně-politického dramatu stanice E! The Royals ukáže prince Roberta. S tím, jak se další série nezadržitelně blíží, se postupně odhalují i další castingové perly.

Tvůrci seriálu prozradili, že krom doposud mrtvého prince Roberta, který se vrátí na scénu, aby zamíchal kartami a zvrátil snahy Cyruse uzurpovat si trůn, se v Buckinghamském paláci objeví další princ. Tentokrát půjde o marockého prince Sebastiana, jehož role se zhostí Toby Sandeman.

Princ Sebastian je popisován jako velice výřečný, bystrý a přemýšlivý hezoun, který svým šarmem, elegancí a celkovým charakterem dokáže dosáhnout čehokoliv. Jako člen královské rodiny je i on zvyklý na pozornost okolí i na přísné bezpečnostní podmínky, které musí dodržovat a které mu už, stejně jako Eleanor a Liamovi, lezou krkem. S takovou postavou se hnedle nabízí otázka, kdo z aktuálního obsazení s ním vytvoří hlavní dějovou linku. Bude to Eleanor, do které by se mohl zamilovat a čelit tak sokovi v lásce v podobě Jaspera, nebo Liam, se kterým by se mohl spřátelit, či soupeřit?

Za zmínku stojí i fakt, že Toby Sandeman je v televizní oblasti vskutku nováčkem. Doposud model a profesionální sprinter, který drží několik výborných výsledků na trati 200 m, ale evidentně tvůrce seriálu uhranul natolik, že se rozhodli zariskovat a do role ho obsadit.

Každopádně, jak se s postavou popasuje uvidíme již 4. prosince, kdy se seriál vrací se třetí řadou.


Těšíte se na návrat The Royals? A co říkáte na obsazení Tobyho Sandemana coby marockého prince?

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
HonZajs000

HonZajs000

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

Další hezounek na scéně....no...proč ne :)
před 7 roky
vega

vega

tesim saaaa uz mi ten serial chyba!! :)
před 7 roky
Další články k tématu