31. 8. 2016

Novinka pod lupou: Home From Home

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název: Home From Home
Žánr: Sitcom
Stanice: BBC Two
Premiéra: 30. 8. 2016
Vysílání: každé úterý večer
Předskokan: -
Konkurence: -
Tipovačka: –

Kdo?

Tvůrce: Chris Fewtrell, Simon Crowther
Herci: Johnny Vegas, Joanna Page, Emilia Fox, Adam James, Oscar Kennedy, Harvey Chaisty, Phoebe Campbell, Pearce Quigley

Ve zkratce

Neil Hackett se svou ženou Fionou konečně dosáhnou svého dlouholetého snu. Společně si koupí chatu. Jejich tradiční (čtěte: nemoderní) chata v Lake View Holiday Park znamená pro ně všechno. Roky škrblení, šetření každé vydělané libry, to vše za to stálo. Tedy do té chvíle, než se další ráno probudí a seznámí se s novými sousedy, Robertem a Penny Dillonovými.

Dillonovi jsou nadřazeni každým coulem. Fiona chce využít příležitosti a konečně se spřátelit s novými sousedy na grilování, ale Neil si není moc jistý. Když začne noc, sangria teče proudem a atmosféra se změní z velmi slibné v katastrofickou, když Neil udělá jedno ultimátní faux pas.

Trailer

(pardon, nic lepšího není)

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

BBC Two začíná sitcomovou sezónu, což mě upřímně docela děsí :D Home From Home je průměrný začátek o dvou zcela rozdílných párech. Jejich interakce je hlavním zdrojem zábavy.

Vtip nefunguje vždy. Některé scény pobaví, u jiných si bez problémů zachováte kamenně chladnou tvář. Naštěstí se seriál převážně vyhýbá trapnému humoru, což je určitě velké plus, protože mnoho britcomů těží právě z této nešťastné oblasti.

Herci, stejně jako seriál samotný, nedokážou zaujmout. Chybí tu něco extra, kvůli čemu byste si chtěli zapnout další díl. Nejde o katastrofu, nejde ale ani o nový hit. Prostě šedivá komedie, kterou odsledujete a zapomenete na ni.
  • vyskytují se tu povedení vtipy
  • nezabředává do trapnosti
  • pohodová atmosféra
  • nezajímavé postavy
  • nemá, čím zaujmout
40 %
Mé hodnocení
ragelly

Plánujete dát novince šanci? Nalákal vás popis děje nebo trailer? Nebo si raději počkáte na první reakce diváků, než se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

Určitě tomu šanci dám,ruší moje milované seriály,takže budu potřebovat něco nového :)
před 7 roky
Koldik

Koldik

hm, 40% nic moc, takze asi nie.
před 7 roky
Další články k tématu