1. 9. 2016

Seriálové osudy: Dark Matter a Killjoys

Seriálové osudy: Dark Matter a Killjoys

Kabelovka Syfy se dnes vyjádřila o osudu svých dvou letních sci-fi seriálů, které aktuálně v páteční večery vysílají své druhé série. Pro fanoušky máme velmi dobré zprávy! Jak Killjoys, tak i Dark Matter byly prodlouženy pro třetí sérii. Na nové epizody se diváci můžou těšit v létě 2017.

Rozhodnutí o prodloužení přichází ještě před odvysíláním finálových epizod aktuálních řad. Killjoys má finále naplánováno na zítřek (2. září), Dark Matter se rozloučí o dva týdny později, tedy 16. září.

Sledovanost obou seriálů se drží na přibližně stejné úrovni jako v loňském roce. Killjoys má v průměru 650 tisíc diváků týdně a rating 0.2, zatímco Dark Matter sleduje 700 tisíc lidí a rating se také drží na čísle 0.2.


Sledujete jeden či oba zmíněné sci-fi seriály? Který máte raději? U kterého vás prodloužení těší, a který byste naopak rádi viděli ukončený?

Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře26zobraz všech 26 příspěvků
sandokan555

sandokan555

Skus pozriet Cleopatra 2525 a poznas co je skutocne B-cko. Pripadne Space Island One ...
před 7 roky
Vachisek

Vachisek

to jsou céčka :D
před 7 roky
sandokan555

sandokan555

pre info, koho by zaujimalo odkaz
před 7 roky
Další články k tématu