6. 9. 2016

Seriálové osudy: Narcos

Seriálové osudy: Narcos

Krátce po začátku streamování druhé řady dramatu Narcos má pro fanoušky stanice Netflix důležitou zprávu. Ačkoliv jsme se již všichni dozvěděli osud hlavního představitele (tvůrci se jím ostatně v posledních měsících vůbec netajili), přichází očekávaná zpráva. Seriál byl prodloužen a vrátí se s novými epizodami. Je tu ale ještě jeden detail. Drama má jistou nejen třetí, ale i čtvrtou řadu!

Na pozici výkonných producentů se vrátí José Padilha a Eric Newman. Premiéra třetí řady je naplánovaná na rok 2017, ale bližší časové zařazení pro nás Netflix prozatím nemá.

Narcos sleduje příběh podle skutečné události. Hlavními hrdiny jsou drogoví králové z konce 80. let a snahy zákonných složek o to, aby byl jejich byznys ukončen jednou provždy brutálním, krvavým konfliktem. Složky právní, politické, policejní, vojenské i civilisté se střetávají ve snaze kontrolovat kokain, jednu z nejcennějších světových komodit.


Sledujete Narcos? Už máte za sebou druhou sérii? Jak jste se seriálem spokojeni? Těší vás prodloužení pro další dvě řady?

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
dominik3
před 7 roky
STOUPA

STOUPA

výborně
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Paráda!!!!
před 7 roky
Další články k tématu