6. 9. 2016

Seriálové osudy: Queen of the South

Seriálové osudy: Queen of the South

Dnes máme dvojnásobné drogové osudy. Po prodloužení netflixáckého dramatu Narcos nyní přichází se zprávou o svém letním seriálu také kabelovka USA Network. Pokud jste si oblíbili novinku Queen of the South, pak se můžete začít radovat. Seriál se vrátí v roce 2017 s druhou­ řadou!

Je to tak, Královna zůstává. Kdo nezůstává, je Scott Rosenbaum, showrunner první série. Na postu ho vystřídá Natalie Chaidez.

Drama se točí okolo Teresy Mendozy, která utíká do Ameriky poté, co jejího přítele a zároveň obchodníka s drogami zavraždí. Za hranicemi si plánuje svou pomstu. Seriál měl premiéru v červnu a nevedl si vůbec špatně. Během týdne dokázal získat 2,26 milionu diváků v cílové skupině 18–49 let.


Dali jste letos v létě šanci novinkce Queen of South? Jak jste s první sérií spokojeni? Těší vás prodloužení pro druhou řadu?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
verunkawrath

verunkawrath

Tak to já se rozhodně raduji :-)
před 7 roky
Další články k tématu