18. 9. 2016

TIPOVAČKA! Kdo přežije sezónu 2016/17?

TIPOVAČKA! Kdo přežije sezónu 2016/17?

Přátelé, kamarádi, příznivci kvalitních i nekvalitních seriálů všech druhů, žánrů a délek, uměleckých dramat i upadlejší zábavy ve formě telenovel, Teletubbies nebo Lady Dynamite… (ano mohla bych s tímto geniálním úvodem pokračovat ještě na mnoho, mnoho řádků :-) )

Léto je u konce, čemuž nasvědčuje nejen počasí a školní povinnosti už i pro vysokoškoláky, ale i rozpis premiérových seriálů, které se na nás od zítřka začnou valit jako lavina. Je to tak, nová sezóna začíná a to znamená co? Jasně, co jiného, než TIPOVAČKU!

Letos vás musíme pokárat, protože to pekelně flákáte! Do loňského počtu 2500 účastníků nám chybí ještě pořádný kus, což je problém, jelikož se tipovačka Kdo přežije sezónu 2016/17 uzavírá již zítra!

Proto vzniká tato bleskovka, poslední popostrčení, ať rychle upalujete, roztočíte své mozkové buňky a probudíte věštitelského ducha. Natipujte si, které novinky Velké pětky (ABC, CBS, CW, Fox, NBC) přežijí do druhé sezóny, a které naopak v následujících 10 měsících poputují do seriálového nebe.

Věřte nám, s naší celoroční hrou je to o třídu lepší zábava… snad by se i dalo říct, že ta rušení nemrzí tolik ani u seriálů, které si oblíbíte, protože za ně pak třeba dostanete bod do tipovačky a pěknou trofej. Ti, kteří tu s námi jsou už déle, jistě můžou má slova potvrdit.

Pravděpodobně se všichni shodneme i na tom, že ani matematické propočty a statistky nikdy nepomůžou dosáhnout ideálního skóre. Všechno je to o náhodě a o štěstí, proto nad svými tipy nemusíte dlouho přemýšlet. Je to skutečně jen zábavná hra, která vám kromě trofeje přinese také chlubící právo, jelikož uvidíte nejen své statistiky, ale také úspěchy a propadáky uživatelů, které máte v přátelích. Udělejte si z nové sezóny osobní soutěž, třebas i do školních lavic!

Samozřejmě při psaní seriálových osudů vždy budeme na tipovačku odkazovat, tak to ostatně bylo i v minulých letech. Takže vám vždy připomeneme, abyste se mrkli, jak si aktuálně stojíte.

Víc lákadel mě už nenapadá, možná pomůže někdo další v diskuzi. Čím je tipovačka zrovna pro vás skvělá a proč byste ji ostatním doporučili? :-)

Takže tipujte, tipujte, tipujte, máte už jen posledních pár hodin! Nechť vás síla provází.

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře24zobraz všech 24 příspěvků
Šéf

Šéf

U každé tipovačky se řídím podle herců a vždy mě to vyneslo hodně bodů
před 7 roky
Anne89

Anne89

Nevím, jestli je to jen dočasné, ale zatím v tabulce vidím jen svoje tipy a tipy CWčka.
před 7 roky
ragelly

ragelly

Jj, během týdne doplníme i ostatní týmy :)
před 7 roky
Další články k tématu