21. 9. 2016

SARS: Novinky září více než stálice

SARS: Novinky září více než stálice

V úterý večer skončil na ABC DwtS na ratingu 1.5, který je o dvě desetiny nižší než v pondělí večer. Agenti S.H.I.E.L.D. s ratingem 1.1 příliš neoslnili, je to o šest desetin horší výsledek než u loňské premiéry, ale zase o desetinku lepší než jarní finále.

Na CBS začal loni NCIS na čísle 2.5, letos je to tedy o čtyři desetinky méně. Jarní finále s odchodem Tonyho vyšplhalo dokonce na číslo 2.6, takže ani v tomto srovnání není včerejší start zlepšením. Naopak start novinky Bull si vůbec nevedl špatně. Svého předskokana dokonce o desetinu překonal a začal s číslem 2.2. NCIS: NO bez svého dvouletého předskokana nezazářil, rating 1.4 je o tři desetiny nižší než loni na podzim a o čtyři desetiny horší než jarní finále (1.8).

Na Foxu se Brooklyn Nine-Nine udržel jen na čísle 1.0. S loňskem se to nedá moc srovnat, jelikož to jel v neděli po Simpsonech, kde měl rating 1.5. Na jaře zakončil sezónu s číslem 0.9, takže alespoň minimální zlepšení to je. Nová holka začínala loni později, a to v lednu na čísle 1.4. Tentokrát má rating 1.2, tedy o dvě desetiny nižší, ale opět o jednu desetinu nad jarním finále. Druhá řada Scream Queens totálně vyhořela, oproti loňské premiéře spadla o sedm desetin na 1.0 (vs. 0.9 zimní finále).

Na NBC se The Voice o desetinu zvedl oproti loňskému prvnímu úterý, s číslem 3.6 se rozhodně nemusí stydět. Výrazně pomohl i novince This Is Us, která začala velmi dobře na ratingu 2.8. Loni se ve stejném časovém slotu představil až v listopadu Chicago Med, který začínal na čísle 2.2, takže pro This Is Us jde o poměrně výrazné zlepšení.

Finální čísla: NCIS se zvedl o desetinu. Brooklyn Nine-Nine si polepšil o desetinu. The Voice klesl o dvě desetiny.

Stanice Seriál Minulý týden Tento týden Rozdíl
ABC DWTS 1.5 / 8,60
ABC The Middle
ABC American Housewife
ABC Fresh Off the Boat
ABC The Real O'Neals
ABC Agents of S.H.I.E.L.D. 1.1 / 3,44
CBS NCIS 2.2 / 15,99
CBS Bull 2.2 / 15,56
CBS NCIS: New Orleans 1.4 / 11,12
CW The Flash
CW No Tomorrow
FOX Brooklyn Nine-Nine 1.1 / 2,39
FOX New Girl 1.2 / 2,31
FOX Scream Queens 1.0 / 2,17
NBC The Voice 3.4 / 12,29
NBC This Is Us 2.8 / 10,07
NBC Chicago Fire


SARS neboli Sledovanost a ratingy seriálů je pravidelná rubrika na SerialZone, mapující sledovanost seriálů v amerických televizích. Jste nováčkem a nevíte, co přesně rating a další zmiňované pojmy znamenají? Náš průvodce sledovaností vám pomůže:
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
shakespeare

shakespeare

Me se Bull libil a NCIS opet nezklamalo. I kdyz jsem mela strach z novych tvari.
před 7 roky
Esgalnor

Esgalnor

Mě teda sledovanost Scream Queens nijak nepřekvapuje, čekal jsem takovou, pilot měl docela ok sledovanost...
před 7 roky
ragelly

ragelly

Finální čísla: NCIS se zvedl o desetinu. Brooklyn Nine-Nine si polepšil o desetinu. The Voice...
před 7 roky
Další články k tématu