3. 10. 2016

Cameron Scoggins a Joseph David-Jones míří do Nashville

Cameron Scoggins a Joseph David-Jones míří do Nashville

Pátá série dramatu Nashville se začíná zaplňovat. Bylo oznámeno, že do nové série byli obsazeni pánové Joseph David-Jones a Cameron Scoggins. Oba dva se budou objevovat ve vedlejších rolích.

David-Jones známý svou poslední rolí v superhrdinském seriálu Legend of Tomorow si zahraje postavu Claye, tvořivého, sebevědomého muže se silnou motivací uspět v hudební branži. Jeho slabou stránku bude hlavně to, že se potýká s častými změnami nálad, ale i přes to je vůči svému okolí otevřený a vlídný. Jeho zaměřením je primárně moderní hudba s prvky afroamerické tvorby, dále blues a i klasické country.

Druhým novým hercem je Cameron Scoggins v roli Zacha Wellese, mladého milionáře ze Silicon Valley, který bude mít Raynu ve svém hledáčku a vypěstuje si k ní až nezdravě velkou oblibu. Je ukázkovým mužem, který má vysoké sebevědomí a když vstoupí do místnosti, je hlavním terčem zájmu. Nenechte se ale mýlit, tak vystupuje pouze na veřejnosti. Ve svém soukromí je společenským outsiderem. S Raynou se setká skrze jejich práci. Ukáže se hned v premiérových epizodách. Je také zámožný, má ty správné konexe, které by mohla Rayna využít pro rozvoj své kariéry, ale jeho úmysly nebudou zcela počestné.

S první, dvouhodinovou epizodou se setkáme ve čtvrtek 5. ledna 2017 na stanici CMT.


Máte stále rádi Nashville? Budete pokračovat pátou sérií? Znáte Scogginse Davida-Jonese z jiných rolí?

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Pipa22

Pipa22

... tesim se.
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Také se moc těším.
před 7 roky
Další články k tématu