1. 10. 2016

Seriálové osudy: Aquarius

Seriálové osudy: Aquarius

Žádné překvapení se nekoná. Stanice NBC dnes oznámila, že drama Aquarius ruší po druhé sérii. Retro drama se třetí série nedočká.

Zpráva přichází poté, co byl seriále letos v létě nasazen na čtvrteční večery, ovšem zde pohořel a rychle byl odsunut na sobotu, kde po olympiádě dojel druhou sezónu. Již loni to s ním nevypadalo dobře, ovšem tehdy se dočkal prodloužení s vysvětlením, že si seriál vede velmi dobře na online platformě (stanice tedy vypustila celou sérii naráz ke streamování).

Pro fanoušky Davida Duchovnyho to však znamená jediné. Posilují se tím naděje na potenciální 11. sérii The X Files. Minulý měsíc potvrdil ředitel Foxu David Madden, že probíhají jednání ohledně pokračování, a to jak s Duchovnym, tak i jeho kolegyní Gillian Anderson. „Samozřejmě bychom rádi natočili další sérii, ale je obtížné skloubit pracovní rozvrhy. Každopádně tvrdě pracujeme na tom, aby k tomu došlo.“


Sledovali jste Aquaria? Jak hodnotíte konec seriálu a drama obecně jako celek? Mrzí vás zrušení, nebo ho házíte za hlavu a doufáte v novou řadu X-Files?

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
verunkawrath

verunkawrath

Určitě jsem s tím počítala,mrzí mě to,ale nedá se nic dělat.
před 7 roky
Squerago

Squerago

Výborně. Aspoň se může soustředit na X Files.
před 7 roky
Mik

Mik

První série byla docela v pohodě, ale druhá mě přestala bavit a ani sem to nedokoukal. Se zrušením sem...
před 7 roky
Další články k tématu