20. 5. 2012

Trailery na novinky CW

Třetí den v řadě vám trojice redaktorů s pomocí trailerů radí, co tipnout v tipovačce. Pokud netipujete, tak si sjeďte alespoň ty trailery. CW se totiž letos docela vytáhlo...

V článku najdete tipy tří redaktorů na další osudy seriálů. Pokud se nebojíte, můžete si vykoušet tipování na vlastní kůži v naší tipovačce o kredity a novou trofej!

Arrow

Fruiko

Nejdřív jsem si myslel, že jsem si omylem pustil trailer na Krásku a zvíře, když na mě vybafl „Trosečník“, ale pak jsem byl celkem příjemně překvapen. Jediné, z čeho mám obavy, je až přes přílišná podobnost s The Cape…

Zruší to? Bohužel ano.

ZdZeus

Ha. Možná až moc komiksové, ale trailer vypadal zajímavě, předpokládám flashbacky do minulosti, což se mi vždycky líbilo, a zápletka je jakžtakž originální. A kdyby to mělo úspěch, tak bojovat se zločinem se dá po mnoho sérií…

Zruší to? Nemuseli by, ale natáčení by se mohlo prodražit, tak budou muset mít sledovanost.

Ragelly

Jo, jsem zaujatá, protože roli nedostal Justin Hurtley. Pokud se ale odprostím od tohoto faktu, tak musím říct, že trailer splnil svůj úkol – ukázal akci, super schopnosti, touhu po pomstě i hezké tělo hlavního hrdiny.

Zruší to? Ne. Divákům se stýská po Clarku Kentovi a CW to moc dobře ví. Středeční slot navíc není úplně zabijácký, takže Arrow má šanci na nadprůměrné ratingy. Jen doufejme, že z toho bude těžit i Supernatural.

Beauty and the Beast

Fruiko

Nemělo by zvíře, alespoň trochu vypadat jako zvíře? Chápu. CWčko. Tady se i zombie nezapomene stavit u holiče, než začne lovit nějakou tu flákotu k večeři…

Zruší to? Ano.

ZdZeus

Noo, Lana ze Smallvillu, to je celkem fajn, ale příšerně zpracované triky z traileru už nepotěší. Taky si moc nedovedu představit, o co jde. Buď nějaký zjev zachraňuje lidi, a na to nepotřebuje krásku, nebo… Nebo vlastně nevím, co očekávat. Zkusím to, ale že bych počítal minuty do Pilotu, to ne.

Zruší to? Nemám zatím dost informací, ale nějaký úspěch v tom nevidím. Zruší.

Ragelly

Přijde mi komické, že CW chápe „Zvíře“ jako sexy urostlého tmavovlasého chlapíka s uhrančivým pohledem. Když pominu tento fakt, tak.. hned narazím na druhý zádrhel. Kristin Kreuk pokračuje ve svých štěněčích očích, které si tak vzorově nacvičila jako Lana Lang… Děkuji, nemám zájem. Post-TVD slot sice přinese lepší ratingy, ale nevím, jestli to bude stačit.

Zruší to? Ano. Všechny novinky nemůžou pokračovat dál. Když je porovnám, dávám víc šancí Carrie a Arrow.

The Carrie Diaries

Fruiko

Sex ve městě bez Sexu. Na první pohled další vztahové drama o ničem. Má to vůbec smysl sledovat, když víme, jak to s Carrie za pár let skončí?

Zruší to? Ne, potřebují novou Gossipku…

ZdZeus

Ungh, už vidím prince Ladislava na bílém koni. Očekávám přeslazenou trapárnu. Kdyby ta holka byla o 20 let starší a mělo to ve skutečnosti nějaký reálný děj, mohlo to být celkem zajímavé.

Zruší to? Ne, ale měli by.

Ragelly

Tohle bude jen slabý odvar Sexu ve městě. Hlavní hrdinka nám spíš poleze na nervy, než abychom si ji oblíbili. To ale neznamená, že seriál nečeká „six seasons and the movie“. I když budou ratingy u bodu mrazu.

Zruší to? Ne. CW bude potřebovat něco, co zaplní díru po Gossip Girl. A Carrie odškrtává všechna povinná políčka na seznamu.

Cult

Fruiko

Spokojenost. T-Bag vypadá hodně úchylně a i celý Cult zabijáků nezní špatně na CWčko to vypadá až překvapivě temně.

Zruší to? Ano. Tohle není seriál, který by na CW zapadl mezi všechny ty veselé teenagery. Leda by ho vykastrovali jako Supernatural…

ZdZeus

Kdo ty zápletky vymýšlí? Ale trailer překvapil, vypadá to prostě zajímavě. Jen se obávám, že to bude stupidní rubačka, místo aby bylo násilí na úrovni, jako je třeba v Dexterovi (ano, tam je násilí na úrovni). Laciné lekavé scény a tuny vylitého kečupu ještě nedělají dobrý seriál.

Zruší to? Ne, mohlo by to pár stálých diváků získat, hlavně jestli budou napínat diváky mezi díly.

Ragelly

CW nasadí dva roky po sobě typově stejný seriál. Ringer se stal loni propadákem, protože (podle šéfů CW) byl „příliš komplikovaný“. Cult vypadá ještě víc zamotaný. Myslím si, že ho čeká stejný osud jako Ringer. Ten měl alespoň Sarah.

Zruší to? Rozhodně. Robert Knepper si bude muset najít něco kvalitnějšího, aby objevil druhého T-Baga.

Emily Owens, M.D.

Fruiko

Jak jsem se toho bál, tak jsem příjemně překvapen. Čekal jsem něco víc CWčkovského a tohle vypadá jako nějaká letní oddechovka od ABC family.

Zruší to? Asi ne.

ZdZeus

No, záporáky mám v seriálech rád, tak třeba ta „nemesis ze střední“ bude vtipná. Jinak teda nic extra, klasická snaha přesunout střední školu do dospělosti, což bývá, americky řečeno, „pretty lame“.

Zruší to? Ano.

Ragelly

Osobně jsem nadšená! V Emily vidím druhého JDho. Scrubs jsou pravděpodobně mým nej seriálem, a z velké části je to díky duševním monologům hlavního hrdiny. Emily předvádí přesně to samé, a minimálně v traileru to vyznívá nenuceně a hlavně vtipně. Rozhodně přidávám na seznam!

Zruší to? Hm, těžká otázka. CWčko si určitě nenechá dvě doktorky. Takže bude boj mezi Dixie a Emily. Tipuju jen na základě vlastní touhy a říkám, že seriál dostane druhou sérii.


Trocha statistiky

Tentokráte jsme byli celkem ve vzácné shodě. Dvakrát dokonce stoprocentně. Pozitivně u Carrie Diaries a negativně u Krásky (jaké to překvapení, ale ten seriál bude fakt špatný). Celkově jsme odepsali jen dva seriály. A největší pesimista? Tradičně Fruiko.


Tak co říkáte? Taky se vám zdá, že se CW snaží vyrůst puberty?

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře30zobraz všech 30 příspěvků
haroska

haroska

Já jsem byla tak zoufalá, že jsem i ve čt běžela do kavárny, abych se na chvíli připojila a...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

vy jste ale řiťolezky :D:D.
před 11 roky
Luteka

Luteka

Po přečtění knížky The Carrie Diaries, dávám seriálu šanci. Samozřejmě to zmastní jako obvykle, ale bude tam...
před 11 roky
Další články k tématu