9. 10. 2016

HBO pilot obsazuje hereckou trojici

HBO pilot obsazuje hereckou trojici

Pilot Succession od stanice HBO vítá do svých řad trojici gentlemanů. Budou jimi Brian Cox, Jeremy Strong a Kieran Culkin. Všichni budou zastávat hlavní role. Pilot bude napsán a režírován Adamem McKayem. O další role se budou dělit Sarah Snook, Nicholas Braun a Matthew Macfadyen.

Děj je zaměřen na mimořádně úspěšnou, mocnou a bohatou rodinu Roysových, která ale mimo slávu prochází vztahovou krizí. Budeme svědky toho, jak je v dnešní době důležitá věrnost své rodině a jak onu krizi může ovlivnit obchodování na mezinárodní úrovni. 21. století přináší velká rizika, která se nesou spolu s rychle se rozvíjejícím se světem. Příběh je zde inspirován skutečným rodinným klanem Redstoneových.

Cox si zahraje postavu Logana Roye, drsňáka s velkou mocí, který pevně drží opratě své rodiny. Je její hlavní tváří a vše má na starost. Dohlíží i na veškeré obchodování, které jeho rodina provádí. Strong ztvární Kendalla Roye, nejstaršího syna Logana z druhého manželství. Ten je nyní prezidentem jedné ze sekcí rodinné firmy a jejím dědicem. Do třetice Culkin se ujme role Romana Roye, Loganova tichého syna, který nosí své srdce na dlani.


Přijde vám tato novinka zajímavá? Máte rádi někoho z výše zmiňovaných herců? Dáte Succession šanci?

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

Brian je opravdu veliký sympaták,taková stará škola a gentleman...mám z něj příjemný pocit :)
před 7 roky
Koldik

Koldik

Zatial ma to nelaka, uvidime ci to spracuju nejak zaujimavo..
před 7 roky
Další články k tématu