17. 10. 2016

Fresh Off the Boat míří na české obrazovky

Fresh Off the Boat míří na české obrazovky

Česká televizní stanice Prima Comedy Cetral příští týden představí novinku ve svém programu. Na obrazovky zamíří populární americký sitcom Fresh Off the Boat, který se zde bude vysílat pod českým názvem Huangovi v Americe.

Seriál sleduje cestu Eddieho Huanga a jeho rodiny při stěhování z čínské čtvrti ve Washingtonu do Orlanda na Floridě v roce 1995. Eddie je zástupcem první generace asijských Američanů. Miluje hiphop a jeho rodiče si chtějí otevřít v Orlandu steakhouse. Kulturní šok na sebe nenechá dlouho čekat, protože orlandská asijská komunita prakticky neexistuje, pokud tedy nepočítáte právě Huangovy. I přes velké kulturní rozdíly se každý člen rodiny snaží najít způsob, jak zapadnout. Zároveň vědí, že se mohou spolehnout jeden na druhého a že nakonec budou žít svou verzi amerického snu.

První řada seriálu měla v USA premiéru na stanici ABC v únoru 2015. Šlo o jedno z velkých překvapení, když seriál o asijských přistěhovalcích slavil úspěchy navzdory tomu, že komedie nasazené v midseason nemají téměř žádné šance získat dostatek diváků. Na ABC se začala minulý týden vysílat již třetí série.

Seriál je součástí nového programového plánu stanice, která se chce ještě více soustředit na rodinné sitcomy. Kromě Huangů poběží v programu ještě více epizod The Middle, Modern Family nebo According to Jim.

Fresh Off the Boat startuje na Prima Comedy Central v pondělí 24. října ve 21:30 hodin.


Sledujete Fresh Off the Boat? Jak se vám jednotlivé série líbí? Dáte komedii šanci i s českým dabingem?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
verunkawrath

verunkawrath

No,že bych zapnula konečně TV a vyndala flash disk,na kterém mám seriály v originálním znění a zkusila...
před 7 roky
Další články k tématu