31. 10. 2016

The Mick: Dave Annable bude s Mickey na nože

The Mick: Dave Annable bude s Mickey na nože

Dave Annable začíná být trošku jako Tyler Labine. Kamkoliv vejde, tam mu seriál zruší. Začínal dobře u Brothers & Sisters, kde vydržel pět let. Pak to ale šlo jedním tahem. 666 Park Avenue, Red Band Society, Heartbeat… vše zrušeno po třinácti epizodách. Jako další zkusí své štěstí v chystané novince The Mick, která se představí na Nový rok, 1. ledna 2017.

Nová komedie sleduje Mickey, chytrou, ale línou hrdinku, která je vždy ve hře, jen potřebuje alespoň jednu větší výhru. Příležitost se jí naskytne, když se musí postarat o tři děti své velmi bohaté sestry, která je spolu s manželem odsouzena do vězení. Mickey se ocitá v prostředí bohatých, o kterém vždy snila.

Herec se ujme stálé role Teddyho Granta, sofistikovaného, pohledného dobrodruha a člena rodiny, která v Greenwichi žije už od revoluce. Mickey ho na první pohled zaujme, především se mu na ní bude líbit její drsnější osobnost. Nicméně nebude trvat dlouho a jejich zpočátku idylický vztah rychle nabere zcela jiný směr.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

Tak snad mu to tentokrát vyjde lépe :)
před 7 roky
Koldik

Koldik

Urcite v to dufam, kedze sa mi tento serial pozdava, este nech to dobre spracuju a bude to fajn.
před 7 roky
Další články k tématu