3. 11. 2016

Eric Balfour a další míří do pilotu

Eric Balfour a další míří do pilotu

Kabelovka Lifetime v těchto dnech obsazuje herce a herečky do svého chystaného pilotu A Midsummer's Nig­htmare, který je moderní verzí Shakespearova Snu noci svatojánské.

Psychologický thriller se točí okolo čtyř mladých milenců, kteří se ubytují v lesním rezortu Dreamland Retreat, kde chtějí uspokojit své romantické touhy. jejich plány jsou ale rychle narušeny, když si je vyhlédnou hrůzostrašné síly v hlubokých lesích. Síly využívají vlastní fantazie a nejhorší tajemství hrdinů a používají je proti nim.

Do pilotu byli již dříve obsazeni Chelsea Gilligan, Paul Walter Hauser a Ellie Gall. Nyní se k osazenstvu přidávají Dominic Monaghan, Eric Balfour a Jake Robinson..

Monaghan bude ředitelem rezortu. Balfour ztvární surfaře Marka, který se zde ubytuje se svou ženou Joselin (Gilligan). Robinson se ujme role Daniela, zámožného, ale tvrdohlavého advokáta, který je rozzuřený a má zlomené srdce. Dozví se totiž, že jeho snoubenka Hannah (Gall) utekla s jeho nejlepším kamarádem Liamem právě do rezortu.

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
007.dany

007.dany

To vypadá velmi dobře,ale teprve se uvidí,jaké to bude.
před 7 roky
malina2035

malina2035

Kvůli Ericovi tomu určitě dám šanci!
před 7 roky
Koldik

Koldik

same here...zahady mozem
před 7 roky
Další články k tématu