7. 11. 2016

Betty White a Stephen Fry se vrací do poslední série Bones

Betty White a Stephen Fry se vrací do poslední série Bones

Finále Bones (Sběratelé kostí) se nezadržitelně blíží, a tak se nám do poslední série vrací staří známí. Dříve jsme psali, že se Kůstce vrátí její stará láska. Bylo oznámeno, že na scénu opět přijde také herecká veteránka Betty White.

Herečka si zopakuje svou hostující roli doktorky Beth Mayer, světově uznávané forenzní antropoložky, která byla v jedenácté sérii pomocnou silou v Kůstčině vědecké laboratoři. Hrála v díle The Carpals in the Coy-Wolves.

Dalším, kdo obohatí poslední epizody seriálu, bude herec Stephen Fry. Ten v seriálu ztvárnil hostující roli doktora Gordona Wyatta. Informace o hercově hostování zveřejnila hvězda seriálu, herec David Boreanaz, prostřednictvím svého twitterového účtu. Na herce se můžeme těšit v devátém díle. Prvně se ukázala jeho postava v druhé sérii jako milý psychiatr, který pomáhal Boothovi, když neovládl svůj vztek a vystřelil na zmrzlinový vůz. Po kariéře doktora našel svou další vášeň ve vaření. Posledně jsme se s ním viděli v páté řadě.

Poslední řada Bones se vrátí na stanici Fox 3. ledna 2017 a dle zveřejněných zdrojů se ponese v duchu návratů a vzpomínání. Budeme dále svědky dějových linek zahrnujících svatbu a nervy drásající vyšetřování po sériovém vrahovi.


Baví vás stále tato dlouho vysílaná kriminálka? Jak si podle vás stojí kvalitou děje? Jaká řada byla tou nejvíce zapamatovatelnou a na kterou naopak vůbec nepomyslíte? Máte rádi Betty White a Stephena Frye z jejich rolí v Bones?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Pipa22

Pipa22

snad to bude dejem stat za to...
před 7 roky
Luisa

Luisa

Už se těším na novou sérii :) sice si popláču, ale měli rok na to, aby se mohli připravit... tak snad to...
před 7 roky
shakespeare

shakespeare

Taky mám rozporuplné pocity, ale myslím, že už bylo načase to ukončit.
před 7 roky
Další články k tématu