9. 11. 2016

Jai Courtney jako další známá tvář v hitu Netflixu

Jai Courtney jako další známá tvář v hitu Netflixu

Druhá série Wet Hot American Summer: First Day of Camp s podtitulem Ten Years Later obsazuje filmového herce Jaie Courtneyho. Po bok Amy Poehler tak přibývá další známá tvář. Původní seriál je založen na filmovém hitu z roku 2001.

Courtney si zahraje Gartha MacArthura. Je zdvořilý muž a úspěšný herec nezávislých filmů, který se pomalu stává známým po celé Americe. Lidé ho poznávají na ulici, on se však nesoustředí na ně, ale na Susie. Je do ní blázen a velmi si přeje, aby jejich vztah točící se pouze kolem nezávazného sexu přerostl v romantickou lásku. Proto se k ní připojí na cestě zpět do kampu Firewood.

Tato role dává herci příležitost zahrát si konečně v komedii. Jeho výčet dramatických rolí zahrnuje filmy jako Suicide Squad, Unbroken, Insurgent a poslední díl filmové série od Terminátorovi. Dále získal roli ve filmu Man Down s duem Shia LeBoeuf a Kata Mara, který jde do kin 2. prosince. V neposlední řadě hrál ve válečném dramatu The Exception, který byl představen na filmovém festivalu v Torontu letos v září a do kin se dostane příští rok.


Znáte Jaie Courtneyho z jeho filmových rolí? Víte, že ve Wet Hot bude hrát i Amy Poehler? Dáte sequelu šanci? Viděli jste původní seriál a film, na kterém byl založen?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

Ráda ho uvidím,v Sebevražedném oddílu mu to sedlo.
před 7 roky
Mik

Mik

Na druhou serii WHAS se tesim, ale Jaie teda vubec nemusim. Videl sem s nim velkou vetsinu jeho filmu a...
před 7 roky
Koldik

Koldik

Taky akcny hrdina, neviem ako mu to pojde to...
před 7 roky
Další články k tématu