29. 11. 2016

V Gothamu se objeví záhadný strýček Jamese Gordona

V Gothamu se objeví záhadný strýček Jamese Gordona

Návrat třetí série Gothamu zkraje nového roku nám přivede na oči utajovaného strýce Jamese Gordona, kterého hraje Benjamin McKenzie. Této role se ujme veterán z Dextera, James Remar. Rodina Gordonů se tak dále rozrůstá.

Remar si zahraje postavu Franka Gordona, který před ostatními vystupuje jako mistrný manipulátor. Hraje takzvaně na obě strany a rozhodně ví, jak na to. Tento chlapík s určitostí zná meze této nebezpečné hry. U něj si můžete býti jistí, že vaše tajemství zůstane skryto.

Frank opustil rodinu hned po tragické automobilové nehodě, která se stala Jamesově otci. Nyní, když uplynulo 25 let od této smutné události, se Frank vrací zpět, aby se pokusil dát do pořádku rodinné vztahy se svým odcizeným synovcem. Ačkoli to ale situace zrovna nevyžaduje, Frank tají jedno nebezpečné tajemství, které může zcela rozhodit jeho snahu o nápravu. Může si tím ublížit a s Jimem tak neuspěje. Jim sám pak bude na pochybách, zda se pokusit zachránit svou rodinu, nebo své město.

Kromě jeho slavné role Dexterova otce se Remar objevil také v Grey´s Anatomy (Chirurgové) na stanici ABC a v seriálu stanice FX, Wilfred. Dále má jisté místo v projektu Hulu, The Path.

Jeho vedlejší postava se v Gothamu prvně ukáže příští rok.


Máte stále rádi Gotham? Jak si stojí třetí řada? Byli jste zatím spokojeni se všemi díly, co se nám letos v nové sezóně ukázaly? A jaký máte názor na novou postavu Jamese Remara?

(https://tvline.com/…rank-gordon/)

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Jenny17

Jenny17

Sleduji a necháme se překvapit co bude dál .o)Určitě postava strýčka bude zajímavá.
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

První série skvělá,druhá nic moc,ale třetí to zase zachranuje,takže na strejdu jsem zvědavá :)
před 7 roky
007.dany

007.dany

Určitě ho rád uvidím. :)
před 7 roky
Další články k tématu