7. 6. 2012

Hank Moody bude hostit minishledání Ztracených

Hank Moody bude hostit minishledání Ztracených

Maggie Grace teprve začala natáčet její díly Californication, a hned se jí podařilo do seriálu dostat svého bývalého kolegu z Lost!

Jorge Garcia, který hrál v tomto šíleném dramatu Hurleyho, se objeví s Grace bok po boku v jedné z epizod šesté série, která bude mít premiéru někdy na začátku roku 2013.

Sama herečka již dříve získala smlouvu na devět epizod. Ztvární Faith, bývalou katolickou školačku, která je vystavena „zlu“ rocku a stane se milenkou/múzou elitních rockových umělců. Diváci ji potkají v době, kdy se spřátelí (a nejen to) s Hankem. Showtime bere Faith jako potenciální postavu pro spin-off Californication.

Garcia se v seriálu objeví jako „starý známý z Faithiny minulosti“. Jako první jeho účast spoilerovala právě Grace, která tweetla jejich společnou fotku z natáčení.

Tak co, těšíte se? Nebo vám z těchto zpráv spíš praskají nervy, protože musíte čekat kdoví kolik dalších měsíců, než se šestá série začne vysílat? :)

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu