30. 11. 2016

Hlasovací ankety: Zábava na Facebooku

Hlasovací ankety: Zábava na Facebooku

Když jsme vás v narozeninovém článku lákali na to, že pro vás chystáme spoustu novinek a zábavy, nelhali jsme. Mnozí z vás si jistě už všimli, že jsme na Facebooku začali dávat zábavné anketní soutěže. S rozšířením tlačítka To se mi líbí na různé další pocity se totiž roztrhl pytel možností.

V uplynulých dvou týdnech jsme pro vás připravili osm anketních obrázků. Aby ale nezůstalo jen u samotného hlasování a vy jste dostali nějaký ten závěr, pojďme se na jednotlivé ankety podívat a prozradit si, jak dopadly.

Pokud jste naši novou hru ještě nezaznamenali, určitě mrkněte. Hlasování je zábava a nezabere vám déle než dvě vteřiny, pokud si tedy zrovna nemusíte lámat hlavu s tím, kdo z nabídky je pro vás nejlepší kandidát. A moc dobře víme, jak jste z toho mnohdy nešťastní :-D

Gilmore Girls vs. Grand Tour

anketa

První anketa vyšla 17. listopadu, den před očekávanou premiérou Grand Tour a týden před premiérou Gilmorek. Jelikož na oba tyto seriály čekali lidé jako na smilování, rozhodli jsme se vytvořit anketu a zjistit, kdo má více fanoušků.

Celkem jste svým oblíbencům přidělili 348 reakcí a šest komentářů. Gilmorky na SZ drtivě zvítězily s celkovým počtem 234 hlasů, Grand Tour se musel spokojit se 111 hlasy. Ale, je tu ale! Na druhou stranu se ukázalo, že fanoušci Grand Tour jsou aktivnější a vášnivější. Příspěvek byl sdílen a u sdílení jednoznačně vyhrál Grand Tour. Pokud bychom tedy vzali celkové skóre SZ + reakce mimo SZ, tak Grand Tour zvítězil s počtem 418 hlasů nad Gilmorkami, kterým se podařilo získat pouze 277 hlasů. To je drama hned na začátek, co říkáte? :-)

HIMYM vs. TBBT vs. Friends

anketa

Další den jsme vás nešetřili a vytasili jsme velké zbraně. Tři sitcomy, které jsou často srovnávány a patří mezi nejoblíbenější v našich končinách i po celém světě. Anketa vás nenechala chladnými. O tom svědčí pro náš FB naprostý rekord. Jasně, spousta stránek mívá běžně tisíce liků, ale my jsme rádi, když nám dáte 30 reakcí (zlepšete se!). Takže vidět více než 500 hlasů a k tomu 15 komentářů? To bylo pro nás jako sen! Pokud nám chcete dělat radost, zapojujte se aktivně dál a v co největší možné míře, každá reakce potěší a vaše komentáře pod obrázky (nebo tady v diskuzích) jsou mnohdy božsky vtipné a trefné!

Každopádně k výsledkům. Z celkových 503 hlasů na SZ jasně zvítězili Přátelé s 206 hlasy. Na druhém místě skončil Big Bang (168 hlasů) a na třetím Matka (125 hlasů). Počet liků vzrostl u sdílení, ale ne dost k tomu, aby HIMYM dokázal poskočit na druhé místo, stále mu chybělo (chybí) 10 hlasů.

Bones vs. Castle vs. The Mentalist

anketa

Muka pro vás pokračovala i dál, když jste si měli vybrat ze zmíněné trojice svůj nejoblíbenější pár.

Přes 300 hlasů rozhodlo, že nejraději máte Bootha s Brennanovou (171). Druhé a třetí místo dělilo pouhých pět hlasů, nakonec ale těsně vyhráli Castle s Beckettovou (70) nad Janem s Lisabonovou (65).

Ani celková čísla SZ + sdílení na tomto stavu nic nezměnila, pouze náskok Castla oproti Mentalistovi se lehce zvýšil.

Marvel vs. DC

anketa

Superhrdinové jsou v posledních sezónách žhavým tématem, což se ukázalo i v naší další anketě. Hlasovali jste pro seriály od Marvelu nebo od DC a v diskuzi bylo živo. Nakonec jste se vesměs shodli, že ačkoliv filmy si více užíváte od Marvelu, tak u seriálů dáváte přednost DCčku. To vyhrálo se 150 hlasy, Marvel se musel spokojit s 91 hlasy. Stejný stav pak zůstal i při připočtu hodnocení u sdílených položek. Někteří se ale přesto nedokázali rozhodnout, takže 15 hlasů putovalo na jiné vyjádření emocí.

Buffy vs. The Vampire Diaries vs. True Blood

anketa

Upíři! U nich jste ožili. Napínavý souboj milované šestice zvítězil Damon s 80 hlasy. Angel těsně na druhém místě získal 73 hlasů. Po vyrovnaném boji se ze třetího místa raduje Eric, který porazil o šest hlasů čtvrtého Spikea. Následoval Bill a jako poslední skončil Stefan. Obrázek nám sdílely Upíří deníky, takže ve výsledku po sečtení celkových hlasů si Damon své prvenství upevnil a Stefan se dostal na předposlední místo před Billa.

Gilmore Girls

anketa

Den před premiérou Gilmorek jsme si nemohli nechat ujít příležitost a definitivně zjistit, jaký si přejete konec pro Rory a její přítele. Upřímně bylo jasné, že Dean nebude mít mnoho šancí, takže šlo vlastně o boj Jesse proti Loganovi. Tým Jess nakonec ukázal svou dominanci, když zajistil sexy rebelovi vítězství se 127 hlasy. Logan se musel spokojit s druhým místem a přesnou stovkou hlasů. Dean skončil daleko dole na 52 hlasech. Na pořadí nic nezměnila ani sdílení.

Buffy vs. Xena vs. Jessica Jones vs. Arya Stark

anketa

U silných žen jsme po vzoru Gilmorek zůstali i nadále. Tentokrát jsme chtěli, abyste ze čtveřice vybrali svou oblíbenou badass tvrďačku. Se 104 hlasy se z vítězství radovala Buffy, po níž následovala se 70 hlasy Xena. Na třetí místo těsně dosáhla Jessica, Aryi chyběly pouhé tři hlasy.

Bernard vs. House vs. Cox

anketa

Cynici jsou neúnavným zdrojem seriálové zábavy. Dali jsme vám na výběr tři velké vtipálky, kteří házejí jednu hlášku za druhou. Sečteno a podtrženo je vašim nejoblíbenějším House, který získal 118 hlasů. Bernard obsadil druhé místo s 81 hlasy, Cox se musel spokojit s 54 hlasy a třetím místem.

A co bude dál?

Samozřejmě na hlasování není žádné časové omezení, takže pokud chcete, klidně dávejte svým favoritům hlasy dál.

Už zítra se můžete těšit na další anketu, ale k tomu dostanete samostatnou bleskovku, abychom vás pořádně nalákali! Zatím nám prozraďte, zda vyhráli vaši favoriti v těchto hrách a jaká témata byste si přáli jako další? :-)

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře21zobraz všech 21 příspěvků
foruska

foruska

Chápu, že jsi zlá. Neměla jsem tušení co způsobí jedna myšlenka napsaná do komentu. Věř mi, že můj cíl...
před 7 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Nejde o tvou myšlenku, myslela jsem to hodně obecně. Prostě jenom že mě mrzí, že se tu víc jak deset...
před 7 roky
foruska

foruska

Jsem tu denně a úplně chápu jak určitý komenty můžou lézt krkem. Já jsem si ale víc všimla, že lidi...
před 7 roky
Další články k tématu